Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Aktuelt

Happy Pride

Først må jeg starte med å ønske dere alle happy pride. For oss er markeringen av Pride ikke bare et uttrykk for solidaritet, men også en viktig del av våre organisasjonsverdier og samfunnsansvar.

En 115 år lang historie fylt med spenning

For 42 005 dager skjedde det: Bodø Kommunle Electricitetsverk ser dagens lys! Da ble driften i Breivafossen minikraftverk satt i gang, 1 mai 1909. Dermed var Bodø by elektrifisert.

Bodø & Omegn IF Orientering mottar Bodø Energi Gaven foran NM

I en tid der sport og bærekraft går hånd i hånd, skal Bodø & Omegn IF Orientering (B&OI Orientering) sammen med Tverlandet Idrettslag arrangere Norgesmesterskapet i Sprintorientering. Arrangementet, som har rådhusplassen som arena, arrangeres fra 9.-12. mai, og samler landets topputøvere i en krevende og publikumsvennlig konkurranse.

Bodø Energi Kraftsalg er ISO-sertifisert

Vi er svært stolte av å kunne meddele at Bodø Energi Kraftsalg nå er blitt ISO-sertifisert.

Smart, billig og miljøvennlig

Nå kommer elbil-laderen som gjør at du vil spare penger - hver dag.

Å forebygge utenforskap og skape fellesskap

— Støtte fra en lokal aktør som Bodø Energi betyr veldig mye for oss, sier Marie Dahlskjær, leder for Norsk Revmatikerforeningen Barne- og ungdomsrevmatikergruppen i Nordland (NRF BURG Nordland). Denne hjelpen gjør det mulig for NRF BURG Nordland å arrangere viktige helgesamlinger og aktiviteter som gir barn og unge med revmatiske sykdommer muligheten til å møte andre, oppleve mestring og bygge fellesskap.

Rekorden som smaker av fugl

Årets Gakk Gakk Race slo alle rekorder og det betyr livsviktige kroner til det arbeidet Kirkens Bymisjon i Bodø legger ned hver dag.

Landets største skole på fjernvarme

Bodø Energi Varme og Fylkesråd Lise Henriette Rånes utvider avtalen om fjernvarme, og gjør Bodø videregående skole til landets største skole med kun fjernvarme som oppvarming.

Bodø Energi og Indre Salten Energi mottar Enova-midler

Bodø Energi og Indre Salten Energi (ISE) er blitt tildelt støtte fra Enova for å etablere ladepunkter for tungtransport i Salten-regionen. Bodø Energi skal bruke tilskuddsmidlene til å sette opp ladepunkter i Bodø havn, mens ISE skal etablere ladepunkter på Fauskemyra.

En gammel traver går aldri av moten

Hun brenner for å skape gode opplevelser for barn og unge. Og konklusjonen til Solveig Amanda Novik er krystallklar: – Hest er best!

Hallen som skal gjøre byen hel

Hun er en av utallige frivillige som jobber utrettelig for å skape en bedre hverdag i nærmiljøet. Nå får Barbro Stavang Erdahl og BHK også oppfylt drømmen om å forvandle Stormyra og Østbyen til et oppvekstmessig kraftsenter.

Har du planer om å flytte? Da bør du gjøre dette med strømavtalen din

Etter nye vurderinger gjort av Forbrukertilsynet endrer vi nå vår praksis for oppstart av strømavtaler ved flytting for kunder i privatmarkedet. Denne endringen vil påvirke både nye og eksisterende kunder som planlegger å flytte. Her får du tipsene som sørger for en problemfri flytting.

Bodø Bryteklubb: klubb med inkludering, vekst og fellesskap

Solen titter knapt over horisonten en kald februardag mens vinden minner på om den kalde nordnorske vinteren. Men innenfor veggene av Bodø Bryteklubbs treningslokaler, brenner en varme av fellesskap, ambisjoner og dedikasjon. Dette er ikke bare et sted hvor atleter forbereder seg til nasjonale konkurranser; det er en smeltedigel hvor unge talenter, familier i økonomisk knipe og brytere fra krigsherjede land finner et fellesskap og en følelse av tilhørighet.

Den ekte ildsjelen

Hva skal til for å skape et moderne alpinanlegg? 50.000 dugnadstimer. – Når du ser hvor mye dette betyr for store og små, og du hører latteren i bakken, så er det verdt alt arbeidet.

Den usynlige støtten i Bodøs kulturlandskap

I et kulturlandskap hvor stjernene ofte stjeler rampelyset, er det noen som jobber ustanselig i skyggene for å skape magi. I Bodø, en by kjent for sin kulturscene, har en mann ved navn Erik A. Johansen vært en slik kraft. Hans innsats for kulturen, som nylig ble anerkjent med Kulturbyggerprisen, en pris som forteller historien om en mann som har viet sitt liv til å forme og berike kulturlivet i sin hjemby.

Skatteforslag kan bremse det grønne skiftet

Kort tid før jul kom Skatteetaten med en kontroversiell uttalelse – All strøm produsert av solcelleanlegg er skattepliktig

Bodø Energi gir ekstraordinær støtte til Kirkens Bymisjon Bodø

— Da Lars Vestnes tydelig uttrykte behovet for støtte, visste vi umiddelbart at en ekstra donasjon var nødvendig, sier Monica Fjellstad, konsernsjef i Bodø Energi.

Shirleystiftelsen og Alternativ Jul - Bodø ble årets siste mottakere

Bodø Energi valgte å gi en dobbel desembergave på 10.000 kroner hver til to veldedige organisasjoner i Bodø: Shirleystiftelsen og Alternativ Jul - Bodø. Denne beslutningen kommer etter en rekordhøy pågang av søknader til årets siste runde av Bodø Energi Gaven.

Koret som sprer lys

Willy opplevde å miste kona, bit for bit, når Randi ble rammet av Alzheimers. Nå har Demenskoret «Vænna førr livet» blitt et avgjørende lyspunkt i mørket.

Statsekretæren framhevet fjernvarmens rolle

— Fjernvarme er ikke bare energieffektivisering; det er en avgjørende komponent for et mer fleksibelt og robust energisystem, sa statssekretær Elisabeth Sæther fra Energidepartementet under åpningssesjonen på Urban Energi,

Lad bilen din med Glimt-lader

Med det økede engasjementet rundt Glimt har Bodø Energi sammen med Zaptec produsert et begrenset opplag av Glimt-ladestasjoner. Ideen ble til med et ønske om å være med på å farge Bodø gul.

Dette får du i strømstøtte

Mindre vind og lavere temperaturer er en av hovedårsakene til at strømprisen øker på vinterstid. Dette fører også til at strømstøtten slår inn.

Energihub Bodø Havn baner veien for bærekraftig sjøfart

I en paneldebatt ved Zero konferansen, belyste en gruppe fremtredende aktører hvordan norske havner kan være drivkraften bak en grønnere skipsfart.

De mannlige ansatte i Bodø Energi lar barten gro

Som en markering av Movember har Bodø Energi som konsern tatt initiativ til å sette fokus på mannehelse. Med over 90 % mannlige ansatte, mener vi det er naturlig å engasjere seg i denne globale bevegelsen. Derfor er alle de mannlige ansatte i Bodø Energi utfordret til å delta.

Bodø Energi på lag med Marcialonga Arctic Ski Race

Bodø Energi inngår samarbeidsavtale med Marcialonga Arctic Ski Race og oppfordrer andre bedrifter til å bli med på laget og skape en unik ski-festival i Bodø.

Bodø Energi Gaven til en unik historie fra Bodøs underverden

På 90-tallet ble Bodø rammet av en bølge narkotikasmugling som kastet lange skygger over byen. Historien om smuglingen av opiumsvalmuene er nå satt under lupen av Sondre K. Jensen og Chris Slettvoll fra Akt Produksjon AS, i samarbeid med Bodø-bandet ELSK og Kirkens Bymisjon Nordland.

Nå kan overskuddsenergien bli utnyttet

Bodø Energi Varme og GreenH samarbeider om utnyttelse av overskuddsenergi fra det planlagte hydrogenanlegget på Langstranda. Prosjektet er det første av sitt slag innen hydrogenproduksjon, og vil kunne sette standarden for resten av bransjen.

Bodø Energi farger oktober rosa

I oktober går Bodø Energi rosa i støtte til årets Rosa sløyfe-aksjon. Vår visjon om bærekraftige energiløsninger for fremtiden reflekterer vårt engasjement for samfunnsnyttige formål.

Millionstøtte til Fjuel Bodø fra Enova

Et stort skritt mot en grønnere fremtid er tatt i Bodø, etter at Fjuel Bodø i dag mottok et tilskudd på hele 13,12 millioner NOK fra Enova. Tilskuddet er ment for å utvikle ladeinfrastruktur til Nord-Norgelinjen som ASKO Maritime planlegger å etablere mellom Bodø og Tromsø

Sven-Erik ble Frost Kraftentreprenørs direktør

Sven-Erik Holsbøe, er tilsatt som administrerende direktør i Frost Kraftentreprenør etter å ha vært konstituert i stillingen siden september 2022. -Jeg må få takke for tilliten styret har vist med å satse på meg som direktør i Frost, sier Sven-Erik Holsbøe

Bodø Energi Gaven: Støtte til Bodøs eget demenskor

Bodø Energi ønsker å gi tilbake til lokalsamfunnet. Denne gangen har vi valgt å gi støtten til en gruppe som ofte blir oversett. Det er derfor en glede å tildele Bodø Energi Gaven for august 2023 til "Vænna Førr Livet", Bodøs eget demenskor.

Han redder liv hver uke

En rekke bedrifter og boliger har skjulte dødsfeller i form av feil på elektriske installasjoner. Aleksander Ingebrigtsen har jobben med å spore dem opp.

De ekte ildsjelene som skaper bo- og blilyst

Møt idrettslaget som skaper unike møteplasser og fungerer som limet i nærmiljøet.

Eline Olafsrud (29) fikk stillingen som direktør i Bodø Energi Varme

- I Bodø Energi tror vi sterkt på at alder ikke er en begrensende faktor når det kommer til ansvar og lederskap. Derfor er vi glade for å ha med Eline videre, sier Monica Hansen Fjellstad, styreleder i BE Varme og konsernsjef i Bodø Energi.

Bodø Energi feirer Pride

Vi feirer kjærlighet, inkludering, mangfold og likestilling. I juni fargelegger vi vår egen logo på sosiale medier, kontorlandskapet og organisasjonen med regnbuefargene. Dette gjør vi med det formål at alle skal føle seg inkludert og verdsatt, uavhengig av hvem man er.

Trygg lading er god økonomi

Stadig flere ser verdien av en elektrisk bil eller en ladbar hybrid. Da må du sikre deg en sikker og effektiv ladestasjon.

Ekte glede som er gull verdt

Her satser Øyvind Tymi alt. Dette er et bilde som lyser av intens vinnervilje og idrettsglede. Det er derfor tilrettelagt håndball er gull verdt.

Slik får du en billig lader til elbilen din

Er budsjettet litt stramt? Ingen fare, nå kan du skaffe deg en elbil-lader på avbetaling, til gunstige månedsbeløp.

Elsikkerhet og lading av elbil

Selv om du har en stikkontakt som er godkjent for lading, så vil dette uansett innebære en risiko for varmgang og brann. Feil fremgangsmåte kan skape en tikkende brannbombe i boligen din. Derfor er du best tjent med å få montert en godkjent ladestasjon.

Får energi av tøffe utfordringer

Hun ble advart mot at jobben var traust og mannsdominert. I dag er Monica Hansen Fjellstad konsernsjef i Bodø Energi, i det som kanskje er Norges mest turbulente bransje.

Bodø Energi Varme ISO 14001-sertifisert

Vi har vært miljøfyrtårn siden 2009 - nå tar vi miljøarbeidet et steg videre med ISO-sertifisering innenfor miljø.

FN-topp besøkte Bodø Energi

Bodø Energi viste hvordan man bør tenke helhetlig og smart når det kommer til å utnytte og rigge et energisystem.

Bodø Energi hadde det klart beste tilbudet

Rask levering, fleksibel nedbetaling, kontroll over pris og høy driftssikkerhet var grunnene til at Mælen Borettslag valgte Bodø Energi da de skulle investere i elbil-ladere.

Solceller er fremtiden

Bodø Energi valgte høsten 2020 å innføre en grønnere profil. Med solceller på taket til Energihuset kan vi forsyne deler av vårt eget forbruk med selvprodusert strøm, og dermed avlaste strømnettet.

Slik lader du opp på hytta

Elsker du hyttelivet og har elektrisk bil? Da har Bodø Energi løsningen for nettopp deg.

Produserer sin egen strøm

Da de likevel måtte skifte tak, valgte Bodø-paret å investere i solcellepanel - en løsning for fremtiden.

Vester ble en mye bedre løsning

Litt klimadulting fra oss var det som skulle til for å gjøre Glimt enda litt mer bærekraftig.

Grønne fingre - grønne biler

Når mottoet ditt er «Vi bygger grønt», blir det helt naturlig å skifte til elektriske biler.

De slår hardt tilbake mot sykdommen

Utstyrt med boksehansker og innbitt pågangsmot finner de styrke i kampen mot en snikende Parkinsons sykdom.

Bærekraft i Bodø Energi

Måling og innsikt er første steget til endring. Med bærekraftsrapporten har vi en målestokk for framtiden. Dette lærte vi:

Ny bil-lader? Da må du ha en ladestasjon

Fra 1. juli må du ha en egen ladestasjon hvis du skal installere et nytt ladepunkt hjemme. Det blir ikke lov å sette opp en ny stikkontakt.

Elbillader til Kjerringøy Bryggehotellet

"Hver gang vi møtes" har skapt turistboom på Kjerringøy. Nå kan du lade elbilen din på Kjerringøy Bryggehotell.

Elbillader for borettslag

Visste du at det er lovpålagt at borettslag og sameier skal legge til rette for at beboere med parkeringsplass kan få montert elbillader?

Medlem av UN Global Compact

Bodø Energi er medlem av UN Global Compact, verdens største bedriftsdugnad for bærekraft og business.

Røde Kors får én million til å hjelpe ukrainske flyktninger i Salten

Behovet for hjelpearbeid til ukrainske flyktninger er stort. Konsernet ønsker derfor å bidra med én million kroner til lokale integreringstiltak gjennom Røde Kors.

Zaptec Go klar vinner i NAFs test av elbilladere

Norskproduserte Zaptec Go får skryt for å ivareta sikkerheten under lading, og er klar vinner i NAFs test av elbilladere.

Samhold i Bodø Innebandyklubb

Bodø Innebandyklubb skaper et kjærkomment tilbud for barn og ungdom

Feil lading kan bli dyrt og farlig

Har du en elektrisk bil eller en ladbar hybrid? Da er det kritisk viktig at du lader på riktig måte.

Nye regler for lading av elbil i borettslag

Bor du i et sameie eller borettslag og lurer på hvordan du kan få ladet din elbil? Med loven i hånd kan du nå kreve en ladeboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå