Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Sven-Erik ble Frost Kraftentreprenørs direktør

Sven-Erik Holsbøe, er tilsatt som administrerende direktør i Frost Kraftentreprenør etter å ha vært konstituert i stillingen siden september 2022. -Jeg må få takke for tilliten styret har vist med å satse på meg som direktør i Frost, sier Sven-Erik Holsbøe

Sven-Erik Holsbøe ser fram til å lede Frost Kreftentreprenør videre. Foto: Per-Inge Johnsen/Frost Kraftentreprenør
Frost Kraftentreprenør er Nord-Norges ledende Kraftentreprenør med over 120 ansatte som er bosatt i hele landsdelen. Selskapet ha hovedkontor i Bodø med avdelingskontorer Tromsø, Finnsnes, Fuske, Misvær og Inndyr. Selskapet omsatte for rett under 300 millioner i 2022.

Fra lærling til direktør

Holsbøe, en stolt Tromsøgutt, har sett mange endringer i kraftbransjen gjennom årene. Fra å gå inn dørene som elektromontørlærling i Troms Kraftforsyning i 1987, har Holsbøe sin karriere bokstavelig talt vært elektrifisert. Etter flere tiår, fusjoner, og navneendringer, står han nå ved roret som adm. direktør i Frost Kraftentreprenør - et selskap som i dag teller over 120 ansatte dedikert til bærekraftig energi og kommunikasjon.

-Det å reflektere over de siste 36 årene, fra den gangen jeg først startet som montørlærling til nå, gir meg en enorm følelse av takknemlighet og stolthet, sier Holsbøe.

Dette lederskiftet kommer i en tid hvor bransjen og industrien gjennomgår betydelige endringer, Holsbøes solide erfaring i bransjen blir sett på som et viktig aktivum for Frost Kraftentreprenør. Han har opplevd selskapets mange fusjoner og fasongskifter, fra dets opprinnelse som Troms Kraftentreprenør og BE Energimontasje AS , og ser frem til å lede teamet inn i fremtiden.

Forberedelse for fremtidens utfordringer

Det året Holsbøe har vært konstituert som adm. direktør har Frost måtte gjøre store endringer i selskapets struktur for å kunne være konkurransedyktige.

-Vi har lagt et godt fundament og ny struktur i selskapet, og det er essensielt at vi fortsetter vår fremdrift, spesielt nå når vi står overfor oppgaven med å elektrifisere Norge 3.0, forklarer han.

Fremtidens kraft

Holsbøe har klare planer for hvordan selskapet skal utvikle seg videre:

  • Utvikling gjennom opplæring og oppfølging, for å skape mening og mestring.
  • Tydelige prioriteringer slik at alle ansatte er på samme bølgelengde.
  • Klare retningslinjer for ansvar, arbeidsoppgaver, og prosedyrer.

- Dette er en felles innsats. Sammen med ledelsen, ansatte, og i tett samarbeid med de tillitsvalgte, skal vi i Frost Kraftentreprenør få realisert forretningskraft og arbeidsglede, avslutter en smilende Holsbøe.

En nøkkelansettelse

Monica Hansen Fjellstad, Konsernsjef i Bodø Energi AS og styreleder i Frost Kraftentreprenør, er full av ros av Holsbøe. Hans engasjement og dyktige lederskap har allerede preget Frost Kraftentreprenør på en betydelig måte. Monica Hansen Fjellstad, styreleder i Frost, peker på Holsbøe sine enestående lederegenskaper som en nøkkelfaktor for ansettelsen.

 -Det er først og fremst de gode lederegenskapene til Sven-Erik som har ført oss til denne ansettelsen, påpeker hun. Fjellstad verdsetter også viktigheten av kontinuitet i ledelsen: - At vi kan opprettholde denne stabiliteten er en klar oppside, og gir oss den nødvendige fremdriften og sikkerheten vi ønsker, sier konsernsjefen.

Fjellstad avslutter med å påpeke viktigheten av Holsbøe sin omfattende erfaring: - Det at Sven-Erik har vært i kraftbransjen hele sin yrkeskarriere og kjenner både Frost Kraftentreprenør og entreprenørbransjen så godt var avgjørende for oss.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå