Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Samfunnsansvar og sponsing

I hjertet av Bodø Energi ligger en dyp forpliktelse til de som bor i byen vår. Vi er ikke bare en energileverandør; vi er en del av Bodøs pulserende hjerte, og vi vil gi tilbake til det samfunnet som har støttet oss gjennom årene. Vi har valgt å satse på tre områder som for oss er selve essensen av Bodø - kultur, idrett og frivillighet. Disse hovedpunktene er ikke bare viktige for oss; de er selve livslinjene som holder vårt lokalsamfunn attraktivt og levende. Les mer om de ulike sponsorsamarbeidene lenger ned på siden.

 


 

 

Bodø Energi Gaven

Vi deler ut 10.000 kr hver annen måned til noen innen Bodøs idrett-, kultur- og frivillighetsliv.

Bodø2024

I et historisk samarbeid har Bodø Energi inntatt rollen som generalsponsor for Bodø2024. Dette partnerskapet representerer vårt mest omfattende engasjement noensinne, der målet er å fortsette samfunnsutvikliklingen av regionen vår.

Marcialonga Arctic Ski Race

Marcialonga Arctic Ski Race blir en årlig skifestival i Bodø fra 2024.

Team Rynkeby Salten

Team Rynkeby er en veldedig stiftelse som sykler til inntekt for barn som lider av kritisk sykdom og livsviktig kreftforskning hos barn.

Bodø MMA

Bodø MMA er en frivillig kampsportklubb etablert i 2018, åpen for alle i alle aldre.

Bodø Golfsenter

I samarbeid med Bodø Energi ønsker Bodø Golfsenter å skape en pulserende atmosfære i lokalmiljøet, en plass hvor både unge og eldre kan komme sammen og dele sin lidenskap for golf.

Bodø Innebandyklubb

Dette er klubben for alle, uansett alder. Klubben er en av de største innebandyklubbene i Nord-Norge og jobber målrettet for å minske frafallet fra idretten blant barn og ungdom.

FC Hulløy Bodø

Med en visjon om å være den beste utviklingsklubben i Bodø-regionen etter Bodø/Glimt, har FC Hulløy Bodø satt seg som mål å holde barn og ungdom aktive og hjelpe dem med å nå sitt høyeste potensiale, enten innen futsal eller fotball.

BUA Bodø

Bodø Energi er partner til BUA Bodø. Gjennom samarbeidet ønsker vi å bidra til bedre folkehelse, mindre forskjeller og et lavere forbruk.

Bodø Domkirkes Ungdomskor

Koret for sangglade jenter fra 9. klasse og oppover.

Parkenfestivalen

Parkenfestivalen er blitt en naturlig del av sommeren for bodøværingene, en festival som tar godt vare på sitt publikum og får folk til å trives i byen vår.

Bodø Østre Skytterlag

Skyting som sport er inkluderende og universell. Om du er en nybegynner som akkurat har oppdaget gleden ved å skyte, eller en veteran som har et helt liv til sporten, er det en plass for deg.

Bodø Travlag

Bodø Travlag, kjent som "Norges artigste travlag", er et pulserende samlingspunkt for hesteentusiaster i Bodø.

Bodø Håndballklubb

Bodø Håndballklubb (BHK) er ikke bare en håndballklubb; det er en institusjon med dype røtter i Bodøs idrettshistorie.

Bodø Skateboardklubb

Bodø Skateboardklubb har i mange år stått som et fyrtårn i det norske skate-miljøet. Med ti frivillige i spissen, har klubben etablert seg som en av landets mest solide skateboardklubber.

Bodø Filmfestival

Siden 2017 har Bodø Filmfestival vært en katalysator for vekst innen filminteressen i Bodø . Ved å gjøre kvalitetsfilm tilgjengelig har de inspireret, utdannet og beriket samfunnet vårt.

Bodø Alpinklubb

Et strålende eksempel på hva lokalsamfunnet kan oppnå med felles innsats. Som en barne- og ungdomsidrettsklubb har klubben en stolt historie og en lysende fremtid.

Bodø Bokseklubb

Det som virkelig skiller Bodø Bokseklubb fra andre bokseklubber er deres engasjement for lokalsamfunnet og deres innsats for å gjøre boksing tilgjengelig for alle

Tverlandet Idrettslag

Tverlandet Idrettslag er ikke bare en klubb; det er et fellesskap. Med dedikerte trenere, støttende foreldre, og entusiastiske medlemmer, fortsetter klubben å vokse og blomstre.

Bodø/Glimt

Bodø/Glimt var selve påminnelsen om vi er ett stolt folkeslag, helt siden Glimt vant cupen i 1975 og gjorde en hel landsdel gul og stolt har de vært kilde til stolthet dypt forankret i hjertet av alle nordlendinger.

Kirkens Bymisjon

Kirkens Bymisjon sin visjon er at alle mennesker i Bodø skal oppleve respekt, omsorg og rettferdighet. I Bodø møter vi mennesker som på ulike måter strever med livet.

Nordland Musikkfestuke

Når noen finner ut vi kan ta verdens beste klassiske pianister opp på ett fjell for å arrangere konsert vet man at dette er en dose nordnorsk galskap. Vi kaller det Klassisk Nordnorsk.

Grønnåsen Idrettslag

Som en aktiv bydelsklubb, gir Grønnåsen IL et uvurderlig fritidstilbud til barn og unge i en rekke idretter som Fotball, allidrett, volleyball og Håndball

Saltstraumen Idrettslag

Saltstraumen IL er mer enn bare et idrettslag; det er selve limet i bygda. I en tid hvor mange lokale idrettslag sliter med engasjement, har Saltstraumen IL vist en bemerkelsesverdig evne til å blomstre på nytt.

Bodø Jazz Open

Bodø Jazz Open ble stiftet høsten 2010 av Jan Gunnar Hoff, Tore Johansen og Erik Johansen. Bodø hadde i 1921 en av landets aller første jazzgrupper: Bodø Jazz Band. Etableringen av Bodø Jazz Open (BJO) i 2011 markerte dermed et solid 90-års jubileum for rytmisk musikk og jazz i Bodø.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå