Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Energi på lag med Marcialonga Arctic Ski Race

Bodø Energi inngår samarbeidsavtale med Marcialonga Arctic Ski Race og oppfordrer andre bedrifter til å bli med på laget og skape en unik ski-festival i Bodø.

Bodø Energi og Marcialonga Arctic Ski Race inngår samarbeid

Bodø Energi er ikke bare en strømleverandør – de er en del av Bodøs pulserende hjerte og ønsker å støtte kultur, idrett og frivillighet for å bidra til å holde lokalsamfunnet attraktivt og levende. Derfor blir Bodø Energi samarbeidspartner med Marcialonga Arctic Ski Race, og vi gleder oss stort til samarbeidet som sikrer selskapet synlighet under den historiske første utgaven av Marcialonga på norsk jord 7. – 10. mars neste år.

—Jeg har tidligere gått Marcialonga i Italia og har sett hvilket engasjement det skaper blant lokale og nordmenn som reiser ned dit. Det bidrar også med positive ringvirkninger i lokalsamfunn. Det er fysisk aktivitet, feststemning og kultur i skjønn forening. Vi i Bodø Energi tror på at initiativtakerne i Marcialonga Arctic Ski Race kan skape den samme gode atmosfæren her i Bodø med en egen nord-norsk vri, sier Erling Aalvik, leder marked og kommunikasjon i Bodø Energi Kraftsalg.

Marcialonga Arctic Ski Race har et mål om at 2000 barn og unge skal være med på skiaktiviteter gjennom egne barne- og ungdomsaktiviteter. Bodøs skoler og barnehager blir invitert til å delta på egne løp.

— Det at barn og unge kan delta aktivt på denne folkefesten er for viktig for oss, det at dette skal være en fest for hele familien der skiglede, aktivitet og folkehelse står i sentrum er utslagsgivende for vi i Bodø Energi ønsker å støtte, sier Ole Angellsen, direktør Bodø Energi Kraftsalg.

Angellsen ble selv utfordret av Skjalg Dreyer, en av initiativtakerne bak i Marcialonga Arctic Ski Race, til å delta.

— Det er en utfordring jeg tar på strak arm, men dette er en type aktivitet som jeg mener passer best og gjøre sammen med noen andre, så derfor utfordrer jeg Stig Johansen i Bodø/Glimt til å stå sammen med meg på startstreken, avslutter en smilende direktør.

Les mer om vårt samfunnsansvar 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå