Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Få full oversikt over ditt strømforbruk med vår app

I vår nye app får du full oversikt over ditt daglige, månedlige og årlige strømforbruk, både i kroner og kWh. Du vil også se dine strømavtaler og fakturaer. Tilgang deles enkelt med venner, familie og bofellesskap.

Nytt design og nye funksjoner

Med moderne design og oppdaterte funksjoner gir vi deg full kontroll på strømforbruket.

Kundefordeler

I appen finner du også en rekke kundefordeler. Disse kan du som kunde benytte deg av. 

Slik logger du inn

Logg enkelt inn i appen med telefonnummeret til den som er registrert på strømavtalen. Når telefonnummeret er tastet inn vil du få en seks-sifret kode på SMS. Denne taster du inn i feltet som dukker opp i appen, trykk deretter bekreft. Dersom andre skal ha tilgang til appen kan vi legge inn flere telefonnummer på samme bruker. Kontakt oss så hjelper vi deg med dette.

Last ned appen her:

Den nye appen heter Bodø Energi og vil ha rødt icon. Når den nye appen er lastet ned, kan du slette den gamle. Klikk på iconer under for nedlastning eller lenke nederst på siden.

Google play

Lenke til nedlastning: App store

Lenke til nedlastning: Google Play

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå