Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Strømavtaler for bedrifter

Vi forstår at hver bedrift har forskjellige behov - derfor tilpasser vi en avtale som passer for deres behov og forbruksmøntster.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud - sammen kommer vi frem til en avtale som passer din bedrift.

Vi er totalleverandør av energiløsninger

I Bodø Energi Kraftsalg tar vi miljø og bærekraft på alvor. Vi har vært miljøfyrtårn siden 2009 og jobber stadig for å forbedre oss. Stadig større del av samfunnet elektrifiseres og vi ser muligheten og gevinsten som ligger i grønne løsninger. Derfor satser vi på grønn utvikling; solcelleanlegg, energieffektivisering og ladeløsninger for elbiler. 

En investering i solceller og elbilladere er en investering i fremtiden og miljøet. Solceller har svært god virkningsgrad i Nord, da de produserer best i kalde temperaturer. Solcelle-paneler har lang levetid og sikrer egenprodusert energi og lavere effektledd i mange år fremover. Vår smarte elbilladere leverer høy effekt på maksimalt 22kW og skreddersyes etter behov - også som leasing.

Kontakt oss


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen