Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Medlem av UN Global Compact

Bodø Energi er medlem av UN Global Compact, verdens største bedriftsdugnad for bærekraft og business.

Midnattsola lyser opp Saltstrømbrua en sen sommerkveld

Bodø Energi har vært medlem av UN Global Compact siden november 2021. UN Global Compact (UNGC) er FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv og verdens største bedriftsinitiativ for bærekraft, med over 12 000 bedrifter fra 160 land som medlemmer. UNGC Norge åpnet kontor i Norge i 2019 og har nå over 380 norske medlemsbedrifter.

Som medlemsbedrift forplikter vi oss til å følge FNs 10 prinsipper for næringsliv og rapportere årlig på dem. UNGC sine 10 prinsipper gir føringer for hvordan bedriftene sikrer ansvarlig drift innen menneskerettigheter, arbeidsliv, antikorrupsjon og miljø. Vi tar del i prosjektet fordi vi ønsker å utvikle bærekraftige løsninger som er positivt for planeten, mennesker og verdiskapning.

Bli bedre kjent med UN Global Compacts ti prinsipper for ansvarlig næringsliv →

Bli bedre kjent med FN sine bærekraftsmål →

Bærekraftig Business i Arktis

Gjennom medlemskapet tar vi del i løsningsplattformen 'Bærekraftig Business i Arktis'. Plattformen fokuserer på Nord-Norge og Arktis. Prosjektet skal bidra til å løse bærekraftsutfordringene i samfunnet samtidig som det bidrar til økt næringsvirksomhet, verdiskapning og derigjennom arbeidsplasser i Nord-Norge.

Gjennom medlemskapet forplikter vi oss til å utarbeide og sende inn årlige rapporter om fremgang, kalt "Communication on Progress - CoP". Vår første CoP-rapport skal inn i august 2022.

Bli bedre kjent med Bærekraftig Business i Arktis →

Sene høstfarger fargelegger himmelen rosa og lilla

Ønsker din bedrift å være en ledestjerne innen bærekraft og samfunnsansvar? Medlemskap i UN Global Compact gir bedriften et systematisk rammeverk for bærekraftsarbeidet og verdens største nettverk innen bærekraft og business. Se nærmere på medlemskap hos UN Global Impact.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå