Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Slik får du en billig lader til elbilen din

Er budsjettet litt stramt? Ingen fare, nå kan du skaffe deg en elbil-lader på avbetaling, til gunstige månedsbeløp.

Skrevet for Bodø Energi av Bodø Nu

Stadig flere borettslag og sameier innser at et ladetorg er en svært god investering. Da handler det også om å finne et fremtidsrettet og effektivt oppsett. Dette skaper fornøyde beboere og øker verdien på den enkelte boligen.

Ladeløsninger med nedbetalingsavtaler

PRISEN DU HAR RÅD TIL

Men hva vil det koste for meg, som beboer, tenker du. Borettslaget eller sameiet har ordnet med kabler og infrastruktur, men du må selv kjøpe selve ladeboksen.

Den koster 23.490 kroner hvis du er strømkunde hos Bodø Energi. Da har du fått 1.000 kroner i rabatt. Så kan du velge om du vil betale ned boksen over tre eller fem år, til henholdsvis 699 kroner og 449 kroner i måneden. Da får du en fiks ferdig og montert ladeboks.


VINN-VINN: – Et moderne ladetorg skaper fornøyde beboere og øker samtidig verdien på hver enkelt bolig, fastslår Erling Aalvik.

Bodø Energi har valgt Zaptec som leverandør av ladebokser og dette er et selskap som ligger helt i front med tanke på utvikling og smarte løsninger. Nylig fikk de også patent for Europa, Kina og Japan på det som heter «dynamisk fasebalansering».

TRE TAPPETÅRN

Vanskelig ord? Ja, men forklaringen er enkel. Dette er et system som utnytter alle tre lederne som fører strøm. Blir én leder overbelastet, hopper systemet over til en annen leder.

– Du kan sammenligne det med en bar som har tre tappetårn, sier leder for marked og kommunikasjon hos Bodø Energi, Erling Aalvik.

– Går det ene tårnet tomt, flytter du bare glasset over til neste tårn.


ENKELT OG TRYGT: Kombinasjonen av Bodø Energi, Zaptec og Charge365 fører til en løsning som alle parter er tjent med.

Dette betyr igjen at løsningen fra Bodø Energi utnytter dagens strømnett på en mer effektiv måte. Dermed blir det igjen plass til flere elbiler, uten at strømkapasiteten blir en flaskehals.

– Med disse ladetorgene kan vi få stadig flere ladepunkter, noe som sterkt vil bidra til den helt nødvendige reduksjonen CO2-utslipp, sier Aalvik.

FRA A TIL Å

Sitter du i styret i et borettslag eller sameie, er det greit å vite at fagfolkene hos Bodø Energi kan sørge for alt - fra A til Å:

  • Gratis befaring
  • Utarbeidelse av en skreddersydd løsning for innendørs garasjeanlegg og utendørs parkeringsplasser
  • Integrerte systemer for betaling og kommunikasjon med nettbankerJevnlig rapporter som viser hvor mye som er brukt av strøm – og hvor
  • Fleksible prismodeller hvor dere kan velge mellom kontant eller svært gunstige nedbetalingsavtaler på tre eller fem år


LØNNSOM BÆREKRAFT: – Vi har alle et ønske om å bidra til det grønne skiftet. Med nye løsninger, hvor laderne snakker sammen, blir dette mulig, sier Erling Aalvik.

MANGE FORDELER

Bodø Energi har et samarbeid med Charge365 når det gjelder drift av ladetorgene. Dette fører til flere fordeler:

  • Automatisk og rettferdig betaling
  • Drift og overvåkning av ladeanlegget
  • Døgnåpen kundeservice
  • Fleksibel betalingsmodell
  • Kostnadsfri 4G garanterer oppetid
  • Flere alternativer for å starte lading: SMS, brikke, app, eller via Min side

EN LØSING FOR FREMTIDEN

Derfor, bor du i et sameie eller borettslag som har alt klart til lading, så er det ingen grunn til å vente med ladeboksen. 

Og, mangler dere et ladetorg, ta det opp med styret i morgen. For dette er en ekte vinn-vinn situasjon for alle parter.

I løpet av få år kommer det aller meste av norske privatbiler til å være helelektriske. Da lønner det seg å være i forkant. 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå