Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Samhold i Bodø Innebandyklubb

Bodø Innebandyklubb skaper et kjærkomment tilbud for barn og ungdom

Bjørn Huge sitter på kne foran vantet

Skrevet for Bodø Energi av Bodø Nu

På Bankgata Flerbrukshall holder Bodø Innebandy til. Det er seriehelg og daglig leder i Bodø Innebandyklubb, Bjørn Huge, gjør seg klar til å dømme søndagens første kamp.

Vi tror at innebandy fungerer som et viktig verktøy med tanke på integrering og sosial bærekraft, Sier Huge.

Sosial bærekraft

Bodø Innebandyklubb feirer 20-årsjubileum i år og Bjørn Huge har vært med siden den spede start. Og nylig feieret damelaget med å bli nordnorske mestere. Integrering og sosial bærekraft er noe klubben satser på. Det er stor interesse for høst- og sommerferiecampene som klubben arrangerer. Her får alle deltakere gratis mat og ustyr. Det legger til rette for ekte idrettsglede, samhold og nye vennskapsbånd.

Hvis alt går etter planen kan Bodø Innebandyklubb fatte et vedtak om at deltakelse i klubben skal være gratis for alle barn opp til 10 år. Det er et viktig tiltak til å forebygge at unger blir stående utenfor. Bjørn Huge har jobbet i 12 år som kokk i Forsvaret og utdanner seg nå til å bli grunnskolelærer. Gjennom sitt engasjement lærer han bort gleden og fordelen og gleden med sunt kosthold og aktivitet. Han oppmuntrer også til læring og nysgjerrighet.

Deltakere får veiledning fra treneren

Sentral støttespiller

Bodø Innebandyklubb er Nord-Norges største med 160 medlemmer. I dag har klubben et budsjett på 650.000 kroner og har nettopp investert i nytt vant og utstyr. Med Bodø Energi på ryggen ønsker Bodø Innebandy å utvikle tilbudet videre.

For oss var det et sentralt poeng å finne en samarbeidspartner som står for de samme verdiene. Lokal tilhørighet, bolyst og bærekraft, understreker Huge.

Bodø Energi har vært i Bodø siden 1909 og det har hele tiden stått sentralt at vi skal gi tilbake til lokalsamfunnet. Det betyr at du som kunde i Bodø Energi er direkte medvirkende til å skape et levende lokalsamfunn.

Les mer om vårt samfunnsansvar 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå