Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Energi gir ekstraordinær støtte til Kirkens Bymisjon Bodø

— Da Lars Vestnes tydelig uttrykte behovet for støtte, visste vi umiddelbart at en ekstra donasjon var nødvendig, sier Monica Fjellstad, konsernsjef i Bodø Energi.

 

I respons til Lars Vestnes' nylige uttalelse om det store behovet for julehjelp, har Bodø Energi besluttet å bidra med en ekstraordinær gave på 10 000 kroner til Kirkens Bymisjon i Bodø. Denne gaven viser selskapets engasjement for lokalsamfunnet, spesielt i disse utfordrende tider.

— Det er vår oppgave og glede som en aktør i lokalsamfunnet å gi tilbake, spesielt når behovet er så tydelig. Vi håper at vår støtte vil bidra til å gjøre juletiden lysere for de som trenger det mest. Det er viktig for oss å være en del av løsningen og å støtte de som arbeider utrettelig for å bringe håp og glede i lokalsamfunnet, sier Fjellstad.

Dobling av behovet

Fra Lucia-arrangementer til matutdeling, øker behovet stadig. Kirkens Bymisjon har det siste året opplevd en dobling i antall mottakere av deres tilbud.

— Denne gaven fra Bodø Energi kommer i en tid som er utfordrende for mange og vil gjøre en betydelig forskjell for Bodø-samfunnet denne julen. Vi er dypt takknemlige for Bodø Energis kontinuerlige støtte og deres ekstraordinære bidrag i år. Deres rolle som en ansvarlig og omsorgsfull samfunnsaktør er et eksempel for alle, sier Lars Vestnes, daglig leder i Kirkens Bymisjon i Bodø.

Bekymring for neste halvår

Fra februar 2020 til nå har Kirkens Bymisjon i Bodø sett en dramatisk økning i behovet for matutdeling. Antall personer som mottok mat økte fra 80 før pandemien til 500 under koronakrisen. Når samfunnet åpnet igjen og ting ble mer normalisert, gikk antallet ned til 350, før det igjen økte julen 2022 til 750 og står nå på over 900 på listene.

— Jeg er bekymret for det neste halvåret. I fjor vinter var det strømprisen som var den store driveren, det siste året har renta gått opp, matprisene har økt, vi ser at byggebransjen permiterer. Hva skjer med detaljhandelen etter jul? Jeg frykter at denne julen er en krampetrekning der det er mange som lever på kredittkort. Dersom strømprisene forblir på samme nivå som i fjor, vil det bli en hard vinter for mange. Vi er enormt takknemlige for at Bodø Energi støtter oss i denne tiden, avslutter Vestnes.

 

Gjennom denne økte donasjonen ønsker Bodø Energi å tydeliggjøre sitt engasjement for å støtte Kirkens Bymisjons arbeid og bidra til at enda flere kan oppleve gleden av julen.

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå