Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Happy Pride

Først må jeg starte med å ønske dere alle happy pride. For oss er markeringen av Pride ikke bare et uttrykk for solidaritet, men også en viktig del av våre organisasjonsverdier og samfunnsansvar.

Happy Pride!! Foto: Per-Inge Johnsen/Bodø Energi
 
Selv om Norge har gjort store fremskritt innen likestilling og aksept for LHBTQ+-personer, er vi langt fra i mål. Angrepet på London Pub for to år siden er en smertefull påminnelse om at hat og vold fortsatt eksisterer i vårt samfunn. Det er heller ikke lenge siden homofobiske kommentarer ble ropt på en fotballbane, der den raske responsen fra Patrik Berg understreket viktigheten av Pride.  

Vi sier at «Sammen skaper vi fornybare energiløsninger og morgendagens samfunn.» For å virkeliggjøre dette må vi jobbe sammen for å sikre at alle føler seg inkludert og verdsatt, både internt i vår organisasjon og eksternt i våre samfunnsengasjement. Pride representerer en mulighet for alle oss å vise at vi står for mangfold, inkludering og respekt for alle mennesker, uavhengig av deres seksuelle orientering eller kjønnsidentitet. 

 

Vår deltakelse i Pride kan også knyttes til vår bærekraftstrategi. Selv om vi ikke har spesifikke bærekraftsmål som direkte relaterer til Pride, navigerer vi etter samtlige av FNs 17 bærekraftsmål. Mål nummer 10, redusere ulikhet i og mellom land, og mål nummer 16, fremme fredelige og inkluderende samfunn, er særlig relevante i denne sammenhengen. Ved å støtte Pride, bidrar vi til å fremme et mer rettferdig og inkluderende samfunn, noe som er i tråd med våre overordnede mål om bærekraft og sosial ansvarlighet. 

 

Å markere Pride er derfor ikke bare en symbolsk handling, men en konkret måte å vise at vi tar vårt samfunnsansvar på alvor. Det viser våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere at vi verdsetter mangfold og jobber aktivt for å skape et inkluderende arbeidsmiljø. Det gir oss muligheten til å vise støtte til våre LHBTQ+-kolleger, kunder og partnere, og å stå opp mot diskriminering og hat. 

 

I Bodø Energi mener vi at mangfold styrker oss som organisasjon. Et inkluderende arbeidsmiljø hvor alle føler seg velkomne og respektert, bidrar til økt trivsel og produktivitet. Ved å delta i Pride, sender vi et klart budskap om at vi verdsetter mangfold og inkludering som grunnleggende verdier i vår organisasjon. 

 

Ved å markere Pride viser vi at vi er et konsern som står for likestilling og rettferdighet. Disse verdiene er essensielle for å skape morgendagens samfunn, i tråd med vår visjon. La oss derfor stå sammen og vise vårt engasjement for mangfold og inkludering. Kle deg i regnbuens farger, vær aktiv og vis din støtte. Bli med og feire Pride, og vis at vi i Bodø Energi støtter et inkluderende og rettferdig samfunn for alle. Monica Fjellstad
Konsernsjef

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå