Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Smart, billig og miljøvennlig

Nå kommer elbil-laderen som gjør at du vil spare penger - hver dag.

Lønnsom insvestering: Kunderådgiver Roy Navjord (t.v.) og direktør Ole Angelsen i Bodø Energi Kraftsalg er ikke i tvil: – Den nye laderen Futurehome Charge er en meget lønnsom investering. 

Saken er skrevet av Bodø Nu for Bodø Energi

– Du finner ikke en mer vinn-vinn situasjon enn dette, sier direktør Ole Angellsen i Bodø Energi Kraftsalg.
 
Hva er det så han snakker om?
 
Jo, Futurehome Charge.
 

Bestill Futurehome Charge her

Et komplett ladesystem

For dette er ikke bare en elbil-lader, det er et komplett system som gjør at du kan forvandle boligen din til en bærekraftig og kostnadseffektiv versjon. Og det beste av alt - du får støtte fra staten til å gjøre dette.

Hvordan er så dette mulig?

Bedriftsrådgiver for elbil-lading hos Bodø Energi Kraftsalg, Roy Navjord forklarer:

– Futurehome Charge er en strømsmart, trygg og fremtidsrettet elbil-lader som sammen med dine andre smarte produkter gir deg full kontroll over strømforbruket.

Med andre ord, alt du trenger å gjøre er å koble til bilen. Så sørger elektronikken for at forbruket balanseres automatisk.

Takler Nord-Norge: Futurehome Charge er utviklet med spesiell tanke på Norden og nordnorske klima. Her får du kvalitet i alle ledd. Foto: Futurehome

Total kontroll

Nøkkelen til det hele ligger i en Smarthub, en styringsenhet som monteres i boligen din og kobles til laderen. Dette er en hub hvor du kan koble til andre smarte løsninger, slik at du får total kontroll over strømforbruket i boligen din.

– Et relé for styring av varmtvannsberederen er inkludert i pakken, understreker Navjord.

Det faktum at du kan styre strømforbruket gjennom døgnet er det som virkelig kan spare deg for penger. Nå fungerer nettleien slik at hvis du bruker for mye på én gang, så blir månedsprisen høyere enn om du klarer å fordele forbruket jevnt gjennom døgnet. Hvilket er nettopp det Futurehome-hub’en sørger for.

Klar for fremtiden: – Futurehome Charge er en strømsmart, trygg og fremtidsrettet elbil-lader som sammen med dine andre smarte produkter gir deg full kontroll over strømforbruket, sier Roy Navjord.

Statlig støtte

Så er det også slik at Futurehome Charge er forhåndsgodkjent av Enova, hvilket betyr at du allerede er kvalifisert til å motta støtte.

– Når du installerer Futurehome Charge sammen med Futurehome Smart Charging, oppfyller du kravene for Enova-støtten som dekker opp til 10.000 NOK eller 35 prosent av den totale installasjonskostnaden, påpeker Angellsen.

Hvilket fører oss til følgende regnestykke som viser tilbudet fra Bodø Energi:

Komplett installasjon: 15.375 kroner

Støtte fra Enova: 5.381 kroner

Du betaler: 9.994 kroner

Gunstig nedbetaling

Men fordelene slutter ikke der. Er du kunde hos Bodø Energi, så kan du velge en nedbetaling på tre eller fem år. Dette skjer via strømregningen din. Samtidig får du pengene fra Enova med én gang, dermed har du allerede penger på kontoen for å håndtere nedbetalingen.

I tillegg er det betryggende å vite at Futurehome Charge er en norsk-konstruert elbil-lader som nettopp har tatt høyde for nordiske forhold. Den er i tillegg utviklet i samsvar med europeiske standarder i samarbeid med bransjeeksperter. Laderen er testet og sertifisert av det anerkjente sertifiseringsorganet TÜV Rheinland.

Høres dette fristende ut?

Selvfølgelig.

Bestill Futurehome Charge her

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå