Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Zaptec Go klar vinner i NAFs test av elbilladere

Norskproduserte Zaptec Go får skryt for å ivareta sikkerheten under lading, og er klar vinner i NAFs test av elbilladere.

Zaptec Go

NAF har vurdert og sammenlignet 10 av de mest populære elbilladerne på det norske markedet. En fagjury har undersøkte kriteriene sikkerhet, dokumentasjon, funksjonalitet, montering og brukervennlighet.

Trykk her for å lese mer om testen

På sikkerhetsfronten er Zaptec den eneste leverandøren som viser at alle krav til DC-overvåkning er oppfylt. Inkludert kraftig nok utkobling av en eventuell feilstrøm. Dette gjør Zaptec til testens tryggeste valg.

Testet besto av de 10 mest populære modellene på markedet. Disse elbilladerne ble testet opp mot hverandre:

Charge Amps Halo, Defa eRange Uno, Easee Home, Eo Mini, Folkeladeren, Garo GLB, Kokong EV10, Tesla Wall Connector Gen 3, Wallbox Pulsar Plus, Zaptec Go.

Zaptec Go elbillader

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå