Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Eline Olafsrud (29) fikk stillingen som direktør i Bodø Energi Varme

- I Bodø Energi tror vi sterkt på at alder ikke er en begrensende faktor når det kommer til ansvar og lederskap. Derfor er vi glade for å ha med Eline videre, sier Monica Hansen Fjellstad, styreleder i BE Varme og konsernsjef i Bodø Energi.

Eline Olafsrud gleder seg til å ta fatt på oppgavene som kommer. Foto:Per-Inge Johnsen/Bodø Energi

- Vi er svært fornøyde med at Eline takket ja til direktørstillingen i Bodø Energi Varme. Hennes reise fra trainee til direktør på så kort tid sier alt om hennes kompetanse og dedikasjon. Alder er for oss i Bodø Energi ingen hindring for å påta seg lederroller og ansvar. Dyktighet, ikke alder, er nøkkelen til å låse opp muligheter hos oss. Dette er også grunnen til at vi deltar i Trainee Salten - for å tilby muligheter til unge ledertalenter som Eline, sier Hansen.

Spennende oppgaver
- Det har vært utrolig spennende å være konstituert direktør i Bodø Energi Varme, jeg er takknemlig for at jeg nå får fortsette i stillingen. Jeg gleder meg til å jobbe videre med flere spennende prosjekter innen fjernvarme, blant annet mulig utnyttelse av spillvarme fra hydrogenproduksjon, utvidelse av nettet til den nye flyplassen og flere kunder, sier Olafsrud.
Olafsrud, som opprinnelig kommer fra Spydeberg i Indre Østfold, begynte sin karriere Bodø Energi gjennom Trainee Salten og gjennom en 2-årig trainee-periode jobbet både i Bodø Energi Varme og Bodø Energi Kraftsalg. Etter to år som trainee ble hun salgs- og kvalitetsleder før hun 1. september 2022 ble hun satt inn som konstituert direktør i Bodø Energi varme. Nå er 29-åringen ansatt som direktør og arvtager etter Monica Hansen Fjellstad.

Spennende utfordringer
-Med det grønne skiftet og elektrifisering kommer belastningen på strømnettet til å øke i fremtiden. Da er det enda viktigere at vi utnytter smarte alternative kilder til elektrisitet og det vi allerede har tilgjengelig i enda større grad, så utfordringene ligger der og jeg ser fram til å ta fatt på dem, avslutter Eline Olafsrud, direktør i Bodø Energi Varme.

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå