Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Energi Kraftsalg er ISO-sertifisert

Vi er svært stolte av å kunne meddele at Bodø Energi Kraftsalg nå er blitt ISO-sertifisert.

ISO 9001 og ISO 14001

Vi er nå sertifisert innen ISO 9001 - Kvalitetledelse, som er den internasjonale standarden for kvaltietledelse. Det vil si at vår virksomhet jobber kontinuerlig mot å tilfredstille kundens kvalitetskrav og tilfredshet. Vi er også sertifisert innen ISO 14001 - Miljøledelse, som vil si at vår virksomhet bidrar til å overholde regelverket rundt miljø, og til å minimere bedriftens miljøavtrykk. Disse sertifiseringene er et kvalitetsstempel for vår bedrift der vi kan dokumentere våre systemer for kvaltiet og miljø.

Hva er ISO-sertifisering?

En ISO-sertifisering bekrefter at en bedrift møter de spesifikke standardkravene som er fastsatt av International Organization for Standardization (ISO). Å ha en ISO-sertifisering indikerer at bedriften jobber kontinuerlig med forbedringer for å sikre at materialer, prosesser, produkter og tjenester oppfyller de nødvendige kvalitetskravene for sine tiltenkte formål.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå