Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Slik lader du opp på hytta

Elsker du hyttelivet og har elektrisk bil? Da har Bodø Energi løsningen for nettopp deg.

Saken er skrevet av Bodø Nu for Bodø Energi

ELSKBAR HYBRID

Svein-Ivar Aspevold elsker sin ladbare hybrid, som gjør at det er lenge siden han har fylt bensin. Men så kom spørsmålet, hvordan løse utfordringen når han skulle til hytta på Kjerringøy?

– For det første har jeg alltid vært en kunde hos Bodø Energi, og det var de som satte opp laderen hjemme i huset mitt, sier Aspevold.

En jobb som han ble så fornøyd med at da hytta kom på dagsorden, tok han kontakt med selskapet på nytt

– Det var topp service fra første kontakt. De kom raskt til hytta på Kjerringøy og ordnet alt i forhold til den nye laderen sier Svein-Ivar.

Elbillader og person
Svein-Ivar synes det er betryggende at Bodø Energi har kvalitetssikret jobben


KVALITETSSIKRET UTSTYR

For ham var det ikke et alternativ å bruke den vanlige stikkontakten, han skulle ha en solid lader.

 

– Det gir en helt annen trygghet at fagfolkene fra Bodø Energi kom og installerte laderen. Ved for eksempel lynnedslag slår laderen seg av sånn at det ikke kortslutter bilen sier han.

 

Svein-Ivar kjører en ladbar hybrid og han har ikke fylt bensin på veldig lenge. Bilen går 7-8 mil på én lading, noe som tilsvarer strekningen Bodø – Rognan.

– Elbil-laderen på hytta gir en helt annen frihet og det er mye tryggere enn å bare kunne lade hjemme. Jeg har hatt laderen én måned og det er meget praktisk å kunne bruke bilen så mye jeg vil på Kjerringøy uten å bekymre meg for å gå tom for strøm. 

 

– Det tar cirka fem timer å lade bilen når den er helt tom og jeg kan følge prosessen via en egen app, noe som er svært praktisk, sier Svein-Ivar.

 

Lader elbil
Svein-Ivar kan følge med ladingen fra sin smarttelefon. Det synes han er praktisk


SKREDDERSYDDE LØSNINGER

Hos Bodø Energi legger de stor vekt på å skreddersy løsninger for hver enkelt hytte:

– Vi må sørge for at laderen er tilpasset hyttas kapasitet, slik at sikringen ikke går, sier Bedriftsrådgiver i Bodø Energi Kraftsalg Roy Navjord.

 

Svein-Ivar Aspevold anbefaler på sin side alle å skaffe lader på hytta gjennom Bodø Energi. 

–I tillegg til at de er en meget seriøs og solid aktør, setter jeg stor pris på ansvaret de tar ved å gi noe tilbake til samfunnet gjennom lokal sponsing og støtte til lag og foreninger. Til syvende og sist ble det en helhetsvurdering som avgjorde at jeg valgte Bodø Energi avslutter han.

 

Ladeløsning til hytta

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå