Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Energi Gaven

Vi deler ut 10.000 kr hver annen måned til noen innen Bodøs idrett-, kultur- og frivillighetsliv.


Søknadsskjema

Søknadsfrist for neste utdeling: 31. juli - deles ut i august
Søk her


Aktiv støttespiller av lokalsamfunnet 

Vi har vært tilstede i Bodø i over 100 år, og for oss er det viktig å gi tilbake til lokalsamfunnet!

Det er en del av vår stategi å bidra til utvikling i Bodø og omegn ved å være delaktig i ulike prosjekter. Vi heier på alle som engasjerer seg for levende lokalsamfunn, og alle som er bidrar til idrett, kulturliv og frivillighet. Vi er også støttespiller til Bodø 2024 - Europeisk kulturhovedstad, og ønsker å samarbeide med prosjekter som kan gi langvarig positiv effekt for vår region.

Inntil nylig gikk vi i stor grad inn i samarbeidsavtaler over lengre tid med foreninger, lag og arrangementer. Vi så etterhvert et behov for enkeltstøtte til mindre foreninger og arrangementer. Derfor tilbyr vi nå Bodø Energi Gaven hvor vi annehver måned deler ut 10.000 kr som et engangsbeløp. Fyll inn søknadsskjemaet for å være med i trekningen.

Søknadsfrister i 2024:

Disse mottok Bodø Energi Gaven i 2023:

Vi har ikke anledning til å støtte følgende:

  • Enkeltpersoner
  • Religiøse eller politiske formål
  • Pengegaver
  • Russebusser/biler
  • Søkere som ikke kjøper strøm lokalt
  • Foreninger som har mottatt støtte tidligere

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå