Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Ekte glede som er gull verdt

Her satser Øyvind Tymi alt. Dette er et bilde som lyser av intens vinnervilje og idrettsglede. Det er derfor tilrettelagt håndball er gull verdt.


VINNERVILJE: De gir 110 prosent, spillerne på BHK sitt Superlag. Her er det Øyvind Tymi som stormer i angrep.

Skrevet for Bodø Energi av Bodø Nu

Stemningen i Bodø Spektrum er helt elektrisk denne lørdagen. Det henger en aroma av klister, forventning, pølsevann, kaffe og sprudlende glede inne i hallen. For dette er et av årets desiderte høydepunkter.

Les mer om vårt samfunnsansvar 

ETTERTENKSOM PAUSE: Det er snart klart til kamp og Elina Kivi Hansen konsentrerer seg dypt.

17.MAI OG JULAFTEN
BHK arrangerer Superturnering med tilreisende lag fra Harstad, Strindheim og Kabelvåg. Her er det knallharde dueller ute på parketten, samtidig som det knyttes nye vennskapsbånd. Og når spillerne på BHK sitt A-lag kommer på besøk, blir julaften og 17.mai på én gang.

 – Dette er jo de store heltene, sier klubbkonsulent Solvår Hallesdatter Hardesty i Bodø Håndballklubb.

FIKK MØTE HELTENE: Tiril Stolpen Henriksen storkoste seg når hun fikk besøk av BHK-kaptein Erik Nordskag.

Det ligger et stort arbeid i forkant av en slik turnering og den hadde ikke vært mulig uten en utrettelig innsats fra foreldre og frivillige ildsjeler. For her er det snakk om å skape en så profesjonell ramme som mulig.

 – Vi har den samme musikken som når A-laget spiller og den samme speakeren. Dette vet vi at deltakerne setter enorm pris på, understreker Hallesdatter Hardesty.

En høytidelig bankett på kvelden er også noe spillerne ser frem til, hvor det blir skikkelig festmiddag, musikk og dans.

FELLES INNSATS: Alle må bidra når det skal arrangeres turnering. Fra venstre klubbkonsulent Solvår Hallesdatter Hardesty, styreleder Barbro Stavang Erdahl, daglig leder Rikard Bakke Olsson og kaptein på A-laget, Erik Nordstag.

VIKTIG TILBUD
Superlaget til BHK har blitt veldig populært og det kommer stadig nye spillere til. Aktiviteten er viktig av to grunner: Det sosiale og det fysiske.

– Vi hadde en spiller som var plaget med epilepsianfall hver natt. Etter at vedkommende hadde vært på den første treningen, så kom den første natten uten et slikt anfall.


VINNERGLEDE: Frida Eliassen har nettopp vunnet på lykkehjulet til Bodø Energi og kan ikke helt tro at det er sant.

Miljøet i spillergruppen er på topp og treningene er noe som gir overskudd:

 – Gleden er til å ta og føle på, du får rett og slett gåsehud. Og er det én dag hvor du som trener kanskje er sliten og litt sur, så forsvinner alt dette når du komme inn på trening sammen med disse herlige folkene, sier Hallesdatter Hardesty.

TEAM-BUILDING: Solvår Hallesdatter Hardesty gir de siste beskjedene før neste kamp blåses i gang.

SNART NY HALL
Neste år, i 2024, skal BHK arrangere en landsturnering for tilrettelagt håndball og da kommer det 2.000 spillere fra hele Norge.

Og i 2025 skal den nye håndballhallen stå klar på Stormyra. Den vil representere et kvantesprang for både BHK og Junkeren. Samtidig blir det da frigjort kapasitet i Spektrum som kommer andre idretter til gode, som basket, badminton, volleyball og turn.

OFFENSIV GJENG: Ingrid Hassel kjemper seg forbi motstandernes forsvar.

Men uansett hvor mange timer de frivillige legger ned, så hadde ikke BHK klart å opprettholde denne typen tilbud uten støtte fra næringslivet.

DE GIR ALT: Andreas Høyvang har akkurat sendt i vei nok et skudd.

VIKTIG Å GI NOE TILBAKE
Hos Bodø Energi har det helt siden 1909 vært viktig å gi noe tilbake til lokalsamfunnet.

– BHK står for sentrale verdier som stolthet, samhold og integrering. Det er noe vi kan kjenne oss godt igjen i, sier leder for marked og kommunikasjon, Erling Aalvik.

FINNER TONEN: Latteren sitter løst når det er Superturnering i Bodø Spektrum. Her er lederen for marked og kommunikasjon i Bodø Energi, Erling Aalvik i munter samtale med klubbkonsulent Solvår Hallesdatter Hardesty i Bodø Håndballklubb.

– Når BHK er med på å legge til rette for et bredt fritids- og idrettstilbud på lokalt nivå, så er dette en satsing vi gjerne støtter opp om.

– Som en lokal strømleverandør, som er 100 prosent eid av Bodø kommune, heier vi på alle de som bruker av fritiden sin for å skape gode tilbud. Derfor sponser vi lokal idrett, kultur og frivillighet, sier Aalvik.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå