Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Energi Varme ISO 14001-sertifisert

Vi har vært miljøfyrtårn siden 2009 - nå tar vi miljøarbeidet et steg videre med ISO-sertifisering innenfor miljø.

Prosessen mot ISO 14001-seritifsering startet våren 2022 med DNV som sertifisjonsorgan. DNV er et akkreditert tredjeparts sertifiseringsorgan. Kvalitetsmedarbeider Henna Eidsaune har ledet prosessen internt i BE Varme, hvor vi blant annet har jobbet med risikovurderinger (med spesielt fokus på miljørisiko), stoffkartotek/kjemikaliehåndtering, lovkrav og samsvarsvurderinger.

Henna Eidsaune begynte i Bodø Energi som intern via et samarbeid med Nord Universitet. Henna har arbeidet med kvalitetsarbeid, ISO-sertifisering og blant annet deltatt på tilsyn av DSB ved BE Varme (Direktoratet for beredskap og samfunnssikkerhet). 

"Vi er utrolig fornøyde med Henna," sier Konstituert Direktør i BE Varme Eline Olafsrud. "Henna er positiv, initiativrik og veldig lærevillig. Hun har hatt en bratt læringskurve, og har også deltatt i teknisk- og driftsrelatert arbeid hos oss."

Nord Universitet samarbeider med lokalt næringsliv om en Internship-ordning hvor målet er å spleise studenter med bedrifter.

"Det synes jeg er et positivt initiativ! Jeg tenker det er veldig viktig at vi greier å vise studentene spennende muligheter her lokalt, slik at de blir igjen i regionen etter endt studie," sier Eline. "For oss har det vært veldig positivt med intern og jeg er veldig glad for at vi fikk Henna som intern, og at hun nå fortsetter med kvalitetsarbeidet som ansatt i Bodø Energi-konsernet." 

ISO14001-seritifisert

 

ISO 14001: Miljøledelse

ISO 14001 er en internasjonalt anerkjent standard for miljøledelsessystemer. Standarden veileder oss, og setter rammeverket for en miljømessig bærekraftig og helhetlig kvalitetstenkning. Dette har for vår del omfattet arbeid med blant annet miljøpolicy, kommunikasjonsstrategi og fokus på interessenter og deres krav til vår virksomhet. Standarden krever at vi jobber med kontinuerlige forbedringsprosesser på forhold som påvirker miljø.

Fjernvarme bidrar til smart ressursutnyttelse og energieffektivisering av lokalsamfunnet. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre oss og tar vårt miljøansvar på alvor. Her kan du lese mer om fjernvarme og miljø

Her kan du lese mer om ISO 14001-standarden.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå