Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø2024

Bodø Energi er generalsponsor for Norges største kulturprosjekt de siste ti årene, og det største i Nord-Norge noensinne. Bodø Energi og Bodø2024 fokuserer sammen på ungdom og bærekraft. Vår visjon er å gjøre Bodø til en attraktiv by å leve i. Her kan du følge våre samarbeidsprosjekt fram mot 2024.

Foto: Polina Kovaneko

Frivilligheten fylte Stormen

Det var et yrende folkeliv da Bodø2024 inviterte medlemmer av Bodøs internasjonale foreninger (BIF) til mat og mingling på Stormen 3.mai. Formålet er å styrke samholdet på tvers av det kulturelle mangfoldet i Bodø, og dermed løfte fram foreningene og deres bidrag inn i Bodø2024.

UNG2024 i internasjonalt samarbeid

Forrige uke deltok to ungdommer fra styret i UNG2024 på Generation Barents, et tilleggsarrangement ved konferansen High North Dialogue 2023 der unge mennesker fra ulike land diskuterte hvordan man kan skape attraktive bysamfunn for unge i Barentsregionen og i det arktiske.

Foto: Bodø204

Økologisk økonomi i skolen

-Økologisk økonomi har hatt sitt første år på norsk skole, i regi av Bodø videregående skole. Bodø2024s Ove D. Jakobsen har vært med fra starten, følger undervisningen tett og blir ansvarlig for evalueringen av tilbudet. Elev Magnus Bergsten (18) mener faget burde være en del av topplinje business.

Alle foto: Bodø2024

Kickoff frivilligsatsning 2024

Lørdag 11. mars ble det arrangert Kickoff for frivillighetssatsningen i Bodø2024. Bodø Energi er stolt samarbeidspartner av Bodø2024 og vi ønsker å takke alle de 500 fantastiske menneskene som feiret frivilligheten sammen med oss!⁠

BLI MED PÅ KICK-OFF!

Har du lyst til å bidra til Nord-Norges største kulturprosjekt noensinne? Nå søker Bodø2024 frivillige ambassadører! Som samarbeidspartner til mange av byens organisasjoner og bedrifter oppfordrer vi i Bodø Energi til å delta på seminar- og frivilligfest i Svømmehallen lørdag 11.03 der dere der ute kan være med å bidra til Bodø2024s program i jubileumsåret. Solveig Kloppen, Regnvær, Bodø2024 og Bodø Energi ønsker dere alle hjertelig velkommen.

Foto: Fredrik Stenbro

Fullsatt sal for første programslipp

3.februar 2023 -nøyaktig ett år før åpningsseremonien til Nord-Norges største kulturprosjekt går av stabelen - holdt Bodø2024 programslipp på Svømmehallen Scene

Foto: Fredrik Stenbro

UNG2024 Tia Elvira Torgnysdatter

-Vi må få byen vår på bena igjen etter pandemien

Foto: Fredrik Stenbro

UNG2024 Sina Persson

-Jeg vil bidra med samhold og vennskap blant ungdom

ARCTIClight: I 2023 produseres Bodøs nye juletre

I 2023 produseres Bodø nye juletre opp - med god hjelp fra tegningen til 9 år gamle Saga Losvik. Prosjektet er et samarbeid mellom generalsponsor Bodø Energi og Bodø2024. Installasjonen skal bidra til å fremme unge kunstnere og lys i mørketiden. ARCTIClight har som mål å bli Bodøs nye juletradisjon. Juletreet produseres opp og avdukes julen 2023.

For en fantastisk start!

En UNG start samlet over 700 ungdommer i Svømmehallen for å markere startskuddet på ungdomssatsningen til Bodø2024 og Bodø Energi. Formålet med arrangementet var å skape en møteplass for de unge etter flere år med pandemi.

Ungdomsaktivitet

Vil DU bli med i UNG2024-styret?

Vil du være med å forme Nord-Norges største kultursatsning for ungdom -noensinne? Nå søker vi engasjerte Bodø-væringer i alderen 13-25 år som vil sette sitt preg på Bodø2024

Gutt smiler og holde videokamera. Foto: Per-Inge Johnsen

Filmtalentet Emrik (13) skal lage videoinnhold under Parken: - Jeg sa ja med en gang!

Med store forbilder og tydelige mål, har den unge filmskaperen fått et stort oppdrag i helgen.

Foto: Universal

a-ha har spilt inn musikkvideo i Bodø

Visste du at som generalsponsor til Bodø2024 bidrar Bodø Energi direkte til at ungdommer i Bodø får bygget viktig kompetanse innenfor kulturfeltet?

UNG2024 Amalie Åsen Johnsen

- Jeg synes det er viktig å ta vare på det som er bra, men samtidig tenke nytt.

UNG2024 Emrik Nøvik Jensen

- Det kuleste med Bodø2024 er at de har et så stort fokus på ungdom

UNG2024 Mathea Strøm

- Når vi har denne utrolige muligheten, kan vi gjøre så mye gøy

UNG2024 Kristine Flem Willassen

- Jeg vil skape møteplasser og arrangement for ungdom, og ønsker også å få igjennom ønsker fra ungdom i byen gjennom styret.

UNG2024 Anton Gagnum

- Jeg ønsker å oppleve at hele byen er samlet

UNG2024 Marie Bahr Rengård

- Det er jo vi ungdom som skal leve og bo her i framtiden

Leah Sofie Myhre

UNG2024 Leah Sofie Myhre

- Jeg ønsker å bidra til økt engasjement og stolthet for regionen vi bor i

Styret til UNG2024 er på plass

Styret skal være grunnmuren i ungdomsprosjektet.

Mange unge mennesker smiler til kamera

A-ha: Filmpremiere på Energihuset med UNG2024

6. desember delte UNG2024 CREW sine erfaringer fra settet til a-ha. Her er oppsummeringen fra dagen.

Fem ungdom hviler seg på rekkverk i glass

– Det er de unge det handler om

Bodø Energi la til rette for at ti ungdommer fikk bidra og lære av de beste da a-ha gjestet Bodø og Svømmehallen Scene i høst. – Vår oppgave sammen med Bodø2024 er å skape prosjekter som får de unge med og som bygger kompetanse, sier direktør i Bodø Energi Kraftsalg, Ole Angellsen.

Et tegnet juletre foran Stormen Konserthus

ARCTIClight: Lysinstallasjon Bodø2024/Bodø Energi

Vil du lyse opp Bodø i mørketiden?

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå