Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Frivilligforum med fokus på presse og sosiale media

Tirsdag 7.mai holdt Frivilligforum sin 5. nettverkssamling for frivillige foreninger i Bodø. Formålet var kursing i hvordan foreningene kan nå bedre ut i presse og sosiale media.

Foto: JaMal KhaWaja/Bodø2024

Bodø2024 og Avisa Nordland

Sjefsredaktør Stig i Avisa Nordland, kommunikasjonsjef i Bodø2024 Helge Grønmo og Some-ansvarlig Tina Krey Jakobsen holdt foredrag for foreningene. 

Tips til en god pressemelding laster du ned her

-Det skjer enormt mye spennende innenfor frivilligheten i Bodø for tiden. Så mye at mediene ikke får med seg alt, og det er synd. Media trenger mer hjelp enn noen gang, derfor ønsker Avisa Nordland å presentere konkrete tips for feltet, fortalte Stig Jakobsen

-Det er mange gode historier blant folk som driver med frivillighet. Det gjelder bare å finne dem. Spill gjerne på følelser, og noe alle kan kjenne seg igjen i, sa Helge Grønmo

-Hold dere til få plattformer og lag kvalitetsinnhold som treffer målgruppen, oppfordret Tina.

Her kan du laste ned presentasjonene

Frivillige i Bodø2024

Selv i en tid med krig i sitt eget hjemland, finner de Ukrainske flykningene Vadym Strochkin (37), Viacheslav Vorontsov (36), Dmytro Morhalo (34) og Serhii Martynenko (36) tid til å stille opp som frivillige i sin nye hverdag her i Bodø. Alle fire var tilstede på kursingen, som de mener var riktig at var på norsk. -Det er slik vi lærer språket, er de enige om.

-Frivillighet handler om å bli kjent med nye mennesker, lære ny kultur og nye omgivelser. Alle fire ønsket velkommen, og var med på opp- og nedrigg før og etter arrangementet.

Foto: JaMal KhaWaja/Bodø2024

Om Frivilligforum

Frivilligforum er en arena for, av, og med byens lag og foreninger. Her tilbyr Bodø2024 kurs og en arena for å bli kjent og dele erfaringer med andre frivillige. Målet er å bygge kompetanse og nettverk på tvers av organisasjonene. Totalt teller nettverket 547 frivillige.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå