Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Kickoff frivilligsatsning 2024

Lørdag 11. mars ble det arrangert Kickoff for frivillighetssatsningen i Bodø2024. Bodø Energi er stolt samarbeidspartner av Bodø2024 og vi ønsker å takke alle de 500 fantastiske menneskene som feiret frivilligheten sammen med oss!⁠

Kickoffet på dagtid bestod av et inspirerende seminar med Solveig Kloppen og de lokale frivillige organisasjonene, der formålet var å danne varige nettverk for å skape gode aktiviteter sammen opp mot jubileumsåret. 

På festen ble det servert internasjonal mat, Korvegia og Regnvær holdt konsert, og frivillighets pris ble delt ut av Bodø kommune.

Bodø Energi Gaven
Vi avsluttet kvelden med å dele ut Bodø Energi Gaven til en av byens frivillige foreninger, Bodø Somalisk Forening. De jobber for tilbud som blant annet svømmetrening for kvinner, fortballtrening for ungdom og morsmålsundervisning. Med hjelp fra barnevernet har de også arrangert ID-feiring og kurs mot sosial kontroll, ære og vold. ⁠Er du med i en frivillig organisasjon og har lyst til å bidra til Nord-Norges største kulturprosjekt noensinne? Bodø Energi er takknemlige for den innsatsen frivillige legger ned for å gjøre dette til tidenes prosjekt. Som frivillig hos oss vil du derfor få invitasjoner til frivilligfester, mat når du er på vakt, og gratis billetter til Bodø2024 sine egne arrangementer i 2024. Bodø2024 og Bodø Energis visjon er å engasjere igjennom at de frivillige får jobbe med noe de enagsjerer seg for. Derfor kan du ønske hva du vil jobbe med selv når du registerer deg.

Velkommen på laget! www.bodo2024.no/frivillig

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå