Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Kick Off 2.0: Kulturåret for alle - med ungdom i fokus

2024Nettverket er etablert i forbindelse med at Bodø og Nordland er Europeisk kulturhovedstad i 2024, og jobber for at ungdom skal ha det bra i Nordland - nå og i fremtida. 2024Nettverket har som formål å styrke ungdomsarbeidet i Nordland og skape felles møtepunkter for erfaringsutveksling, faglig påfyll og styrke samarbeidet på tvers av fylket.

 

Alle voksne i Nordland som jobber med ungdom, eller har ungdom som målgruppe i sitt arbeid, er velkommen til å bli med i 2024Nettverket. 

UNG2024 arrangerer flere samlinger per år for de som er med i 2024Nettverket. Hver samling har ulik tematikk og innhold, og legges til forskjellige steder i Nordland. Ved å delta på 2024Nettverkets samlinger vil du blant annet få:

  • Erfaringsutveksling, nettverksbygging og gode muligheter for nye bekjentskaper på tvers av fylket og forskjellige organisasjoner.
  • Faglig påfyll av høy kvalitet som er relevant for ditt arbeid.
  • Inspirasjon fra gode prosjekter for, av og med ungdom.
  • Nydelig mat og kulturelle innslag.
  • Smakebiter og innblikk i ungdomsprogrammet til UNG2024 og programmet for Bodø2024.
  • Og mye, mye mer!

Neste samling: Kick Off 2.0 i Bodø

Neste gang 2024Nettverket møtes er 12.-13. mars 2024 i Bodø. Da arrangerer UNG2024 Kick Off 2.0 med temaet “Kulturåret for alle - med ungdom i fokus”. Vi lover både inspirerende foredragsholdere og spennende innhold. Dette vil du IKKE gå glipp av.

Påmeldingfrist 1.mars!

Les programmet og meld deg på samlingen her

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå