Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

UNG2024 Tia Elvira Torgnysdatter

-Vi må få byen vår på bena igjen etter pandemien

 

HVORFOR VIL DU VÆRE EN DEL AV UNG2024?

-Jeg vil være en del av styret fordi jeg har lyst å skape møteplasser og mange artige arrangementer i 2023, og spesielt i jubileumsåret 2024. Jeg har lyst å være med og få erfaring fra «kulturverden.»

HVA SYNES DU ER DET KULESTE MED BODØ2024?

-Jeg synes det kuleste med Bodø2024 er at vi får være med å sette Bodø på kartet! Vi får penger og støtte til å skape så mye kult: skape samhold, vennskap og hjelpe byen vår komme på bena igjen etter pandemien.

HVILKE PROSJEKTER VIL DU HA INN I PROGRAMMET?

-Jeg har ingen veldig spesifikke prosjekter jeg vil ha med i programmet, men jeg vil være med å skape noe for alle. Jeg vil også skape mange forskjellige møteplasser og gjøre tilbud tilgjengelig for alle i Bodø, spesielt ungdom.

HVORFOR ER DET VIKTIG AT UNGDOM ENGASJERER SEG I PROSJEKTET?

-Det er viktig at ungdom engasjerer seg i programmet fordi da får vi fram vår mening og hvis vi jobber dedikert kan vi skape Bodø til akkurat det vi vil! 

FORTELL LITT OM DEG SELV

-Selv er jeg en 15 år gammel jente, født i 2007, som har mange forskjellige interesser. Jeg er veldig opptatt av musikk, glad i å være aktiv, å trene, klarte og gå på tur. Jeg går i 10. på Tverlandet skole, og aner ikke hva jeg vil bli når jeg blir voksen. Jeg har fire småsøsken, og bor på Storøya, utenfor Tverlandet. 

HVA ER DIN FAVORITT KULTUR OPPLEVELSE?

-Min beste opplevelse tror jeg må være det året på mamma jobbet på Parkenfestivalen. Da fikk jeg møte backstage og snakke med Isac Elliot og Marcus & Martinus! 

HVA VIL DU OPPLEVE I BODØ?

-Jeg har lyst å oppleve så mye som mulig i byen vår. Jeg ønsker dra på masse konserter, og delta på det jeg kan av det som skjer ellers. Jeg har også lyst å være med å gjøre Bodø til en bedre plass for ungdom, gjøre det til en morsommere plass. En perfekt by for ungdom og unge voksne.

 

Utover våren presenterer Bodø2024 alle styremedlemmene i UNG2024. Styret skal bistå med å skape engasjement, eierskap og tilhørighet hos de unge i hele regionen til prosjektet. Styret skal være en sentral del av Bodø2024, og bidra til å realisere ungdomssatsningen. Målet for ungdomssatsningen er å skape bolyst og stolthet over de unges egen hjemplass. Bodø2024 skal jobbe for god ungdomsmedvirkning, skape/styrke gode møteplasser og bistå til kurs og kompetanseheving innenfor de interessefeltene som de unge har. Oppgavene vil blant annet være å sørge for at gode prosjekter og ideer hentes fram, og være sterke bidragsytere som jobber tett med ungdomskoordinator for å nå ut til de unge i Bodø og resten av Nordland.

 

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå