Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

BLI MED PÅ KICK-OFF!

Har du lyst til å bidra til Nord-Norges største kulturprosjekt noensinne? Nå søker Bodø2024 frivillige ambassadører! Som samarbeidspartner til mange av byens organisasjoner og bedrifter oppfordrer vi i Bodø Energi til å delta på seminar- og frivilligfest i Svømmehallen lørdag 11.03 der dere der ute kan være med å bidra til Bodø2024s program i jubileumsåret. Solveig Kloppen, Regnvær, Bodø2024 og Bodø Energi ønsker dere alle hjertelig velkommen.

Er du med i en frivillig organisasjon og har lyst til å skape kulturhovedstadsåret 2024? Hold av 11. mars!

På dagtid inviterer vi alle Bodøs lag og foreninger til å bli kjent og skape programmet for hovedstadsåret! På kveldstid blir det frivilligfest med deilig mat, musikk av Regnvær og utdeling av Frivillighetens pris. 

Om Frivilligforum

Endelig skal det dannes et nettverk av Bodøs lag og foreninger, kalt Frivilligforum! Idéen bak Frivilligforum er å bli bedre kjent, dele gode erfaringer og samarbeide med hverandre om felles tiltak – også etter 2024. Det er også et mål om å skape aktiviteter til det europeiske kulturhovedstadsåret gjennom prosjekter som f.eks. Barnas internasjonale dag og Internasjonal uke. Sammen skal vi møtes, bli kjent og skape året 2024.

Det er to ulike arrangement. Du må derfor hente ut to ulike billetter.

Bindende påmelding.

Dagsarrangementet
Fri aldersgrense
Dørene åpner kl. 10:00
Arrangementet starter kl. 11:00.

Kveldsarrangementet
18 års aldersgrense.
Vergeordning
Dørene åpner kl. 18:00
Arrangementet starter kl. 18:30

Påmelding og program finner du her: www.bodo2024.no/frivillig-nyheter/kickoff-for-frivilligforum

Arrangementet er gratis for alle.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå