Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Ungdommene inntok Rådhuset -nu e det vårres tur!

Det var et overveldende syn da over 100 nysgjerrige ungdommer inntok folkeforum tirsdag kveld. Anledningen var Kick Off for UNG crew som blir en viktig del av gjennomføringen av det offisielle programmet til UNG2024 i år.

 

Tidenes ungdomssatsning

Kvelden inneholdte presentasjoner om flere deler av ungdomsprogrammet. Dette inkluderte Hjertebank og UNG Opening, samt prosjekter som UKM Bodø, UKM, Landsfestivalen, og Vindkastfestivalen, kulturnatt og samlinger fremover.

I pausen fikk ungdommene pizza og donuts, og mulighet til å bli kjent. Etter pausen begynte en serie workshoper, hvor deltakerne ble delt inn i grupper og ledet til forskjellige rom i Rådhuset. Hver workshop varte i 20 minutter, med temaer som arena og teknikk, til fotograf, videografi, sosiale medier og pynting.

 

Kompetansebygging

Flere fra avdelingene i Bodø2024-organisasjonen, samt Parkenfestivalen var tilstede for å bistå ungdommene i workshop-arbeidet.

Dette samspillet mellom erfarne fagfolk og unge aspirerende talenter understreker en av de overordnede målene for Bodø2024 - nemlig å bygge et varig fundament av kunnskap og kompetanse som vil fortsette å styrke regionen lenge etter at 2024-prosjektet er avsluttet. Ved å investere i ungdommen, ønsker Bodø2024 sikre et fundament for fremtiden til kultur og kreativitet i landsdelen.

Vil DU være en del av våre arrangementer og events?
Som en del av UNG2024 Crew kan du være med på arrangementer UNG2024 er ansvarlige for eller er medarrangør på i ungdomsprogrammet.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå