Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Ledere og næringsliv: Bli frivillig i Bodø2024

Under åpningsseremonien for Bodø2024 bidrar Erling Aalvik, leder for marked og kommunikasjon i Bodø Energi, som frivillig i Svømmehallen for UNG2024. Han understreker nødvendigheten av frivillig arbeid for prosjektets suksess og oppfordrer andre ledere i det lokale næringslivet til å følge hans eksempel under kulturhovedstadsåret. -Vi er helt avhengig av at nok frivillige stiller opp for at Bodø2024 skal bli det beste kulturhovedstadsprosjektet for Bodø og Nordland.

Foto: Per-Inge Johnsen

Som generalsponsor for Bodø2024 stiller du som leder i tillegg opp som frivillig for åpningsseremonien 3.februar. Hvorfor gjør du det?

-Jeg stiller opp som frivillig for å bidra til at arrangementene til Bodø2024 blir så bra som overhodet mulig. Vi er helt avhengig av at nok frivillig stiller opp for at Bodø2024 skal bli kulturhovedstadsprosjektet vi drømmer om. Det er mye bedre at vi er mange som er med å bidrar litt, enn at det er noen få som må gjøre mye.

Hvorfor vil du oppfordre andre ledere og ansatte til å stille som frivillig til arrangementene igjennom kulturhovedstadsåret?

-Jeg oppfordrer andre ledere og ansatte, ikke bare i Bodø Energi, men også ellers til å stille som frivillig. For det første er man med å bidrar til arrangementene blir gjennomført på en god måte samtidig som man bidrar til at regionen blir en attraktiv plass å bo. I tillegg vil det å være frivillig være positivt med tanke på nettverksbygging og personlig utvikling. Som frivillig hos Bodø2024 vil man møte mennesker med ulik etnisk og kulturell bakgrunn man ellers ikke ville møtt, sier Aalvik.

Bodø Energi har valgt å følge UNG2024-prosjektet helt fra start. Hvordan har det vært å bidra til en så unik satsning på ungdom i Bodø og Nordland?

-UNG2024 er det viktigste satsningsområdet som Bodø Energi er med å støtter som generalsponsor. Det å følge UNG2024 har vært en positiv opplevelse, og det har vært ekstra gøy å få lov til å være med å bidra til deres kompetanseutvikling gjennom utvalgte prosjekter.

Klare fordeler 

Gjennom frivillig arbeid i Bodø2024 kan ansatte komme i kontakt med et bredt spekter av mennesker fra ulike yrker og bakgrunner. Dette gir en unik mulighet til å bygge et profesjonelt og personlig nettverk som kan være verdifullt i en fremtidig karriere.

Det er også godt dokumentert at frivillig arbeid kan ha positive effekter på den mentale og fysiske helsen. Det gir en følelse av tilhørighet, kan redusere stress og øke den generelle livstilfredsheten.

Frivillig innsats bidrar til personlig vekst, økt arbeidstilfredshet, og nettverksbygging, samtidig som det styrker bedriftskulturen og bedriftens omdømme.

I tillegg gir det å melde seg som frivillig en arena for å utvikle og finpusse ferdigheter som lederskap, teamarbeid, og problemløsning. Disse ferdighetene er svært verdifulle i næringslivet og kan ha stor innvirkning på ansattes karriere og utvikling.

MELD DEG SOM FRIVILLIG I BODØ2024 HER 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå