Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Vil DU bli med i UNG2024-styret?

Vil du være med å forme Nord-Norges største kultursatsning for ungdom -noensinne? Nå søker vi engasjerte Bodø-væringer i alderen 13-25 år som vil sette sitt preg på Bodø2024

UNG2024 er Bodø2024s ungdomssatsning. Det vi skaper skal være for,- av og med de unge.

Søk her for å bidra i styret

Hva vil det egentlig si å være en del av styret?

Styret i UNG2024 skal være grunnmuren i ungdomsprosjektet og være en likeverdig del av staben i Bodø2024. Styret skal bistå med å skape engasjement, eierskap og tilhørighet. Styret skal dessuten være ambassadører for ungdomsprosjektet.

Hva vil mine arbeidsoppgaver være?

Planlegge prosjekter, rekruttere unge fra hele fylket og profilere UNG2024. Noen konkrete eksempler vil være å planlegge workshops og presentasjoner, delta i og holde egne møter med andre unge, jobbe med sosiale media og mye mer.

Hva er aldersgruppen?

Alle unge mellom 13 – 25 år kan søke.

Må jeg ha noen tidligere erfaring?

Du trenger ingen tidligere erfaring, kompetanse eller kunnskap for å være med i styret til UNG2024. De eneste kravene vi setter er at du må være engasjert, dedikert og har mulighet til å sette av tid til dette vervet.

Hvor lenge må jeg sitte i styret?

Vi ønsker at de som blir med i styret, sitter ut året 2024.

Koster det noe å være med?

Nei, det er gratis. Vi vil tilrettelegge for alt av utstyr og verktøy du trenger for å være med.

Får man betalt for å være en del av styret?

Det vil være et fast månedlig honorar for de som er med i styret. (1 500kr per. måned).

Hva forplikter jeg meg til?

Du forplikter deg til å være med på møter én gang i uken og ved noen anledninger flere dager i uken. Følge opp de oppgaver som du har tatt på deg i ditt styreverv og generelt være engasjert.

Hva er fordelene med å være med?

Du vil få være med og bestemme, samt ta del i Europas største satsning på kultur. Du vil få erfaring i planlegging, gjennomføring og evaluering av prosjekter. Du vil få en attest av ungdomskoordinator som kan brukes til videre jobbsøking.

Ikke minst, det vil være sosialt og artig å være med!

Søk her for å bidra i styret

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå