Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Frivilligheten fylte Stormen

Det var et yrende folkeliv da Bodø2024 inviterte medlemmer av Bodøs internasjonale foreninger (BIF) til mat og mingling på Stormen 3.mai. Formålet er å styrke samholdet på tvers av det kulturelle mangfoldet i Bodø, og dermed løfte fram foreningene og deres bidrag inn i Bodø2024.

 

Samhold på tvers av kulturer

Over 200 menneskeer møtte opp på Mat og mingling på Stormen Konserthus. Arrangementet var i samarbeid med Bodøs internasjonale foreninger som alle bidro med inspirasjon, deltagelse, aktiviteter, og frivillig arbeid. Det ble servert mat og musikk fra hele verden.  

Re Innovasjon holdt verksted for barn, slik at de kunne lage egne flagg til borgertoget 17.mai. Foto: Polina Kovalenko

Frivillighet

Formålet med mat og mingling er å møtes på tvers av kulturer og foreninger for å bli bedre kjent. Frem mot 2024 skal vi arrangere fire slike kvelder i året. Dette skal bidra til å styrke bolysten i regionen vår fremover.

I tillegg til mat og musikk, holdt Den ukrainske foreningen i Bodø, Filipino Community i Bodø, og Somalisk forening inspirerende innlegg om sitt viktige foreningsarbeid. Polsk-norsk forening fortalte om inspirasjonen bak Barnas internasjonale dag. Bodø2024 prosjektet Fargespill inviterte til deltagelse. 

Russisk og Somalisk forening ønsker velkommen. Foto: Polina Kovalenko

Ukrainske East-side holdt en mini-konsert i samarbeid med Stormen Konserthus. Foto: Polina Kovalenko

Bodø2024 og Bodø Energi er stolte over innsatsen våre frivillige legger ned i å realisere Bodø2024. Som frivillig hos oss vil du derfor få invitasjoner til frivilligfester, mat når du er på vakt, og gratis billetter til Bodø2024 sine egne arrangement i 2024.

Bodø2024 ser på alle sine frivillige som ambassadører for prosjektet og regionen. Som frivillig vil du derfor opplæring i Bodø2024 sin idé og visjon, i tillegg til den aktuelle oppgaven som skal utføres.

Vårt utgangspunkt er at alle skal få engasjere seg i noe de interesserer seg for. Når du registrerer deg som frivillig kan du derfor ønske deg oppgaver i prioritert rekkefølge.

Vil du engasjere deg? www.bodo2024.no/frivillig

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå