Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Fullsatt sal for første programslipp

3.februar 2023 -nøyaktig ett år før åpningsseremonien til Nord-Norges største kulturprosjekt går av stabelen - holdt Bodø2024 programslipp på Svømmehallen Scene

 

13 år gamle Emrik fra UNG2024 åpnet hele arrangementet for å understreke sin egen hovedmålgruppe, etterfulgt av frivillighetsprosjektet som skal danne varige og verdifulle nettverk for kulturprosjekter i årene som kommer. Over 70 prosjekter og arrangementer ble presentert av programsjef Henrik Sand Dagfinrud. 1200 publikummere, kulturaktører, næringsliv og ildsjeler samlet seg fredag på Svømmehallen Scene for å få et innblikk i det som skal bli Norges største kulturprosjekt på over ti år. Arktisk Mat serverte smakebiter fra "Feeding Europe", Re innovasjon stilte ut lyslanterner igjennom "Connecting waste", og Lydteamet lyste opp bygget med  "Arctic light." 

Svømmehallen Scene var fullsatt av forventningsfulle mennesker som alle fikk en smakebit av de totale 600 arrangementene som skal gjøres både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det ble også presentert en digital kulturkalender som alle aktører kan bidra til. 

 

Bodø Energi presenterte ARCTIClight og talte til næringslivet i regionen om hvor viktig det er å bidra. -Hvorfor er kultur viktig og hvorfor skal vi som bedrifter støtte opp om kulturen? Å bidra til et pulserende samfunn gir mange gode ringvirkninger for næringslivet. Skaper man et attraktivt lokalsamfunn, så vil man få tilgang til ny kompetanse utenfra og dermed stryke næringslivet i Bodø, sa konsernsjef i Bodø Energi Monica Hansen Fjellstad fra scenen. Bodø2024 er en gylden mulighet til å bidra for fremtiden til regionen vår. Det er nå vi Nordlendinger har anledning til å vise oss fra vår beste side. Derfor er det å være en sponsor og samarbeidsparter en unik mulighet for alle bedrifter i regionen.

Joddski og Jørgen Nordeng skriver bokprosjektet "Reinspikka hip-hop" igjennom Bodø2024 avsluttet med en mini-konsert

Steamningen som ble sendt live på AN kan du se her: www.bodo2024.no/programslipp

Info og oversikt om prosjektene finner du her:  www.bodo2024.no/kulturkalender 

 

Alle foto: Fredrik Stenbro/Bodø2024

 

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå