Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Styret til UNG2024 er på plass

Styret skal være grunnmuren i ungdomsprosjektet.

Presentasjon av styret til UNG2024. Amalie Åsen Johnsen (16år) Anton Gagnum (15år) Emrik Nøvik Jensen (13år) Kristine Flem Willassen (17år) Leah Sofie Myhre (14år) Marie Bahr Rengård (14år) Mathea Edvinsen Strøm (15år) Foto: Knust Kamera.

Tirsdag 5. april satte gjengen i gang. På agendaen sto "bli-kjent" og workshop. Ungdomskoordinator, Charlotte Nyheim, og programsjef, Henrik S. Dagfinsrud, presenterte ungdommene for Bodø2024 som Europeisk kulturhovedstad.

Visjon for Bodø2024

Styret til UNG2024 skal medvirke til engasjement, eierskap og tilhørighet til prosjektet. Styret skal sørge for at gode prosjekter og ideer hentes fram, og være sterke bidragsytere som jobber tett med ungdomskoordinator for å nå ut til de unge i Bodø og resten av Nordland.

Målet for hele ungdomsprosjektet er å skape bolyst og stolthet til unges egen hjemplass. De skal jobbe med ungdomsmedvirkning, skape/styrke gode møteplasser og bistå til kurs og kompetanseheving innenfor de interessefeltene ungdommen har.

- Vi gleder oss til å ta fatt på ungdomsprosjektet, med ungdommene på laget - sier prosjektleder Charlotte Nyheim.

Størrelsen på prosjektet er unikt i internasjonal sammenheng. Som skrevet i søknaden skal ungdommen selv få forme prosjektet der prinsippet er for, av og med ungdom i alle ledd.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå