Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Skifesten Marcialonga Arctic Ski Race

Lørdag 9.mars var det duket til skifest i kulturhovedstaden Bodø, da Marcialonga Arctic Ski Race ble gjennomført for første gang i Norge.

Bodø Energi stilte som samarbeidspartner og flere av de ansatte gikk selv løpet.

- Vi må bare ta av oss hatten for den utrolige jobben de har gjort for å skape tidenes skifest i Bodø, sier leder for marked og kommunikasjon Erling Aalvik. Vi er imponert over hvordan de har håndtert enhver utfordring som har kommet deres vei. Ca 800 påmeldte fra 15 nasjoner badet i sol da startskuddet gikk av - og Bodø som internasjonal skidestinasjon ble født. 

Masse skiglede i Bodømarka. Foto: David Engmo/Bodø2024

Folkefest i Solparken ved målområdet. Foto: David Engmo/Bodø2024

Med tidligere gull i junior-VM i skiskyting, var Bodø Energis Erling Aalvik fornøyd med en 8.plass i herreklassen. Foto: Bodø Energi

Bodø Energis stand i målområdet ble flittig brukt av publikummere. Foto: Stig Kaspersen/Bodø Energi

Bodø Energi stilte med stand, og med sol og blå himmel var det lagt opp til god stemning allerede fra tidlig morgen. Tuva, Signe og Stig mønstret på klokken 11.00 for å gjøre klar standen til skifesten på Rådhusplassen. Ekstra artig var det at de første som strømmet til vår stand var Italienere og Franskmenn i lag med noen morgenfugler av Bodøværinger.

Når musikken ble satt i gang på anlegget og sendingen ble vist på storskjerm var Rådhusplassen allerede fylt opp med skuelystne og patriotiske menneska fra hele verden!

-Bodø Energi stilte med flotte strøartikler og aktivitet som trigget mange til deltakelse, store som små. Med vår concept2 stakemaskin fikk publikum prøvd seg på staking, om ikke i løypa så til stor forlystelse blant de rundt oss på Rådhusplassen. Dagen kan oppsummeres med påskestemning, smil og latter, ivrige «stakere» på stakemaskinen og ett og annet spørsmål relatert til kraftbransjen, sier bedriftrådgiver Stig Kaspersen.

Marit Helene Thoresen, Ole Angellsen og Erling Aalvik i målområdet. Erlings intervju med NRK kan du se her.Foto: Bodø Energi 


Skientusiaster fra 15 nasjoner sto klare til start på Marcialonga Arctic Ski Race i Bodø Foto: David Engmo/Bodø2024


Vebjørn Moen fra Tverlandet var stolt ambassadør for det ferske skimaratonet i hjembyen. Foto: David Engmo/Bodø2024


Unge talenter ble heiet fram. Foto David Engmo/Bodø2024

- Jeg har tidligere gått Marcialonga i Italia og har sett hvilket engasjement det skaper blant lokale og nordmenn som reiser ned dit. Det bidrar også med positive ringvirkninger i lokalsamfunn. Det er fysisk aktivitet, feststemning og kultur i skjønn forening. Vi i Bodø Energi tror på at initiativtakerne i Marcialonga Arctic Ski Race kan skape den samme gode atmosfæren her i Bodø med en egen nord-norsk vri, sier Erling Aalvik, leder marked og kommunikasjon i Bodø Energi Kraftsalg. 

Marcialonga Arctic Ski Race inkluderte også barn og unge til å være med på skiaktiviteter gjennom egne barne- og ungdomsaktiviteter. Bodøs skoler og barnehager blir invitert til å delta på egne løp. -Det at barn og unge kan delta aktivt på denne folkefesten er for viktig for oss, det at dette skal være en fest for hele familien der skiglede, aktivitet og folkehelse står i sentrum er utslagsgivende for at vi i Bodø Energi ønsket å bidra, sier Ole Angellsen, direktør Bodø Energi Kraftsalg.

www.arcticmarcialonga.no 
Se NRK-sendingen her 
Les om Bodø Energis samfunnsansvar og sponsing 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå