Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

UNG2024 Sina Persson

-Jeg vil bidra med samhold og vennskap blant ungdom

HVORFOR VIL DU VÆRE EN DEL AV UNG2024?

-Jeg vil være en del av UNG2024 fordi dette er en mulighet for meg å være med å skape samhold og vennskap blant ungdom. Dette styret er det kuleste styret i hele Bodø, og jeg er glad for at jeg kan få være med på masse nye ting og lære utrolig mye.

HVA SYNES DU ER DET KULESTE MED BODØ2024?

-Det kuleste med Bodø2024 er at vi faktisk får være europeisk kulturhovedstad. Det er en mulighet for Bodø å vise hvor fin byen vår er. Med styret til UNG2024 blir Bodø2024 enda kulere.

HVILKE PROSJEKTER VIL DU HA INN I PROGRAMMET?

-Jeg har lyst til at vi skal lage arrangementer der alle kan få være med, uansett hvilke interesser du har, størrelsen på lommeboka eller hvor du kommer fra. Alle skal få holde på med det de vil, derfor er det viktig at vi skal skape trygge og morsomme arrangementer for all ungdom. Det må bli mer fokus på all slags ungdom. Vi vet best hva og hvem ungdom er, fordi vi er ungdom selv.

HVORFOR ER DET VIKTIG AT UNGDOM ENGASJERER SEG I PROSJEKTET?

-Det er viktig at ungdom engasjerer seg i prosjektet fordi vi kan gjøre en forskjell, endelig har vi ungdom en mulighet til og være med og bestemme. Vi er fremtiden og vi må bli tatt på alvor, derfor er det så kult at vi får mulighet å engasjere oss på alvor.

FORTELL LITT OM DEG SELV

-Jeg heter Sine og er 14 år, jeg går i 9-trinn på Bodøsjøen skole. Jeg er interessert i kultur, politikk og teater. På fritiden holder jeg på med politikk som jeg synes er veldig gøy, fordi det er så mye og diskutere! Det er veldig gøy å holde på med all slags kultur og å skape møteplasser blant ungdom er viktig. Det har jeg mye fokus på. Jeg går på teater og liker å stå på scenen. Jeg liker også å være med venner og familie.

HVA ER DIN FAVORITT KULTUR OPPLEVELSE?

-Min favoritt kulturopplevelse må definitivt vært Salto filmfestival for ungdom som drives av Bodø Filmfestival. Jeg deltok i programkomiteen til festivalen med to andre ungdommer. Vi så masse film, arrangerte, møtte kjendiser og skapte møteplass for ungdom som er filminteressert. Det var en utrolig kul opplevelse som jeg har lært masse av.

HVA VIL DU OPPLEVE I BODØ?

-Jeg vil oppleve trygge og gode arrangementer for ungdom. Det er viktig med kulturtilbud som alle kan delta på, som er tilgjengelig og som ikke koster så mye for deltakende.

Personlig ønsker jeg flere store konserter med internasjonale artister.

 

 

Utover våren presenterer Bodø2024 alle styremedlemmene i UNG2024. Styret skal bistå med å skape engasjement, eierskap og tilhørighet hos de unge i hele regionen til prosjektet. Styret skal være en sentral del av Bodø2024, og bidra til å realisere ungdomssatsningen. Målet for ungdomssatsningen er å skape bolyst og stolthet over de unges egen hjemplass. Bodø2024 skal jobbe for god ungdomsmedvirkning, skape/styrke gode møteplasser og bistå til kurs og kompetanseheving innenfor de interessefeltene som de unge har. Oppgavene vil blant annet være å sørge for at gode prosjekter og ideer hentes fram, og være sterke bidragsytere som jobber tett med ungdomskoordinator for å nå ut til de unge i Bodø og resten av Nordland.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå