Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø2024 klar med ny sesongåpning: Slik blir det nye nord

Neste sesong i Bodø2024-programmet nærmer seg, og denne gangen er formatet helt annerledes. Ni låtskrivere er sendt ut i landsdelen for å finne ord på «Det nye nord». Lørdag 23. mars presenterer syv av dem prosjektet med konsert på Svømmehallen scene.

 

Programmet for Bodø2024 er delt inn i fem sesonger som følger solens reise gjennom et arktisk år. Åpningsseremonien i Molobukta var startskuddet for sesongen: «Here comes the sun». Ved neste sesongåpning: «Spring optimism» stilles spørsmålet:

-Hva skjer om du sender ni låtskrivere til hvert sitt sted i Nord-Norge og lar pennen løpe fritt? Resultatet er i første omgang en konsert, og billettene finner du her

Prosjektet "Det nye nord" er en idé fra Pål Moddi Lue, drevet av Nordland fylkesbibliotek og støttet av Bodø2024, Festspillene i Nord-Norge, Nordland Fylkeskommune, Fritt Ord og Kulturdirektoratet.

Les mer om prosjektet her.

 Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå