Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

UNG2024 Emrik Nøvik Jensen

- Det kuleste med Bodø2024 er at de har et så stort fokus på ungdom

 

Hvorfor vil du være en del av styret i UNG2024?
– Jeg vil være med i styret til UNG2024 fordi jeg vil bidra til å skape et enda bedre kulturmiljø for ungdom. I tillegg får jeg møte mange nye folk, lære mye nytt og bli med på mange kule opplevelser. Jeg får også brukt egenskapene mine til noe nyttig.

Hva synes du er kulest Bodø2024?
– Det kuleste med Bodø2024 er at de har et så stort fokus på ungdom. Vi får lov til å bestemme, planlegge og gjennomføre mange spennende prosjekter.

Hvilke prosjekter vil du ha inn i programmet?
– Jeg vil ha prosjekter som engasjerer all ungdom, for eksempel flere musikk- og filmfestivaler, bare for de unge. Jeg vil også at det skal komme mange produksjoner fra hele Europa til Bodø sånn som da Aha kom hit. Da får ungdom lov til å være med å se hvordan proffe folk jobber og lære mye nytt.

Hvorfor er det viktig at ungdom engasjerer seg i prosjektet?
– Det er veldig viktig at ungdom engasjerer seg slik at de får sett alt det kule som kommer til å skje i 2024. Programmet kommer til å ha masse bra innhold og ungdom er en stor del av det.

Fortell litt om deg selv
– Jeg er en gutt på 12 år som går i 7. trinn på Saltvern skole. Jeg elsker å lage film og redigere, men er både glad i å være foran og bak kamera. Jeg er veldig sosial og liker å møte nye folk. På fritiden spiller jeg mye piano, spiller tennis og er med venner og familie. Jeg holder veldig mye på med filming og redigering. Jeg lager filmer for meg selv og andre. Jeg er også med i en gruppe som heter Unge Stormen media der man gjør mye av det jeg interesserer meg for. Jeg liker også å være skuespiller og i 2021 var jeg med i en serie som heter Rabalder på NRK. Ellers så liker jeg å gå turer med familie og venner.

Hva er din favoritt kultur opplevelse?
– Jeg synes at det var veldig kult å se Rabalder ble vist i stormen mens Arktisk Filharmoni spilte filmmusikken direkte. Så det må være en av mine favoritt kulturopplevelser.

Hva vil du oppleve i Bodø?
– Jeg er veldig glad i konserter og har lyst å oppleve mange flere av de i Bodø. Jeg vil også oppleve å få være med på flere store filmproduksjoner. Det var veldig gøy og lærerikt å få være på Aha-produksjonen i fjor høst. Det er kult å få være med å se hvordan en så stor produksjon jobber.

Utover våren presenterer Bodø2024 alle styremedlemmene i UNG2024. Styret skal bistå med å skape engasjement, eierskap og tilhørighet hos de unge i hele regionen til prosjektet. Styret skal være en sentral del av Bodø2024, og bidra til å realisere ungdomssatsningen. Målet for ungdomssatsningen er å skape bolyst og stolthet over de unges egen hjemplass. Bodø2024 skal jobbe for god ungdomsmedvirkning, skape/styrke gode møteplasser og bistå til kurs og kompetanseheving innenfor de interessefeltene som de unge har. Oppgavene vil blant annet være å sørge for at gode prosjekter og ideer hentes fram, og være sterke bidragsytere som jobber tett med ungdomskoordinator for å nå ut til de unge i Bodø og resten av Nordland.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå