Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

UNG2024 Kristine Flem Willassen

- Jeg vil skape møteplasser og arrangement for ungdom, og ønsker også å få igjennom ønsker fra ungdom i byen gjennom styret.

Hvorfor vil du være en del av styret i UNG2024?

– Grunnen til at jeg meldte meg inn i styret er fordi jeg har store ønsker om å utvikle byen, spesielt for ungdom. Jeg vil skape møteplasser og arrangement for ungdom, og ønsker også å få igjennom ønsker fra ungdom i byen gjennom styret.

Hva synes du er kulest Bodø2024?

– Det kuleste med Bodø2024 er at det setter Bodø på kartet. I stede for at folk sier: «hæ -hvor er det?» Så sier de heller: «Bodø, ja det vet jo alle hvor er!»

Hvilke prosjekter vil du ha inn i programmet?

– Jeg ønsker å skape en musikkfestival for ungdom med internasjonale artister, som er åpen for all ungdom. I tillegg til å jobbe med å holde ungdom i Bodø.

Hvorfor er det viktig at ungdom engasjerer seg i prosjektet?

– Det er viktig at ungdom engasjerer seg i prosjektet, ikke minst fordi det er så masse penger og engasjement lagt inn i prosjektet. I tillegg til at det er en stor mulighet for å utvikle Bodø til en bedre by.

Fortell litt om deg selv

– Jeg heter Kristine Flem Willassen, er 17 år og går musikklinja. På fritiden holder jeg på med låtskriving og sang, i tillegg til at jeg jobber en del med kulturelle arrangement og prosjekter i Bodø.

Hva er din favoritt kultur opplevelse?

– Min beste kulturopplevelse må være da jeg jobbet på Parkenfestivalen i 2019. Helt rå musikk, god erfaring og det å møte mange fine folk, som er noe jeg liker spesielt godt med å jobbe med kultur.

Hva vil du oppleve i Bodø?

– Jeg skulle ønske jeg kunne oppleve flere konserter for ungdom under 18 år, for ofte er arrangement 18-årsgrense på slik at de under 18 år ikke får høre de samme artistene. Mitt største ønske selv er en Sigridkonsert i Svømmehallen Scene.

Utover våren presenterer Bodø2024 alle styremedlemmene i UNG2024. Styret skal bistå med å skape engasjement, eierskap og tilhørighet hos de unge i hele regionen til prosjektet. Styret skal være en sentral del av Bodø2024, og bidra til å realisere ungdomssatsningen. Målet for ungdomssatsningen er å skape bolyst og stolthet over de unges egen hjemplass. Bodø2024 skal jobbe for god ungdomsmedvirkning, skape/styrke gode møteplasser og bistå til kurs og kompetanseheving innenfor de interessefeltene som de unge har. Oppgavene vil blant annet være å sørge for at gode prosjekter og ideer hentes fram, og være sterke bidragsytere som jobber tett med ungdomskoordinator for å nå ut til de unge i Bodø og resten av Nordland.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå