Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Midtsommerfest i Bodø

4500 møtte opp til storslått feiring i Breivika da sesongåpningen av Bodø2024 fant sted, dagen før sankthansaften. Generalsponsor Bodø Energi stilte på stand med gratis kaffe og popcorn til begeistring for både store og små.

Arrangementet markerte åpningen av Bodø2024s nye sesong; Midsummer Madness

– Dette ble tidenes sankthanshelg i Bodø hvor hele byen sydet av liv. Jeg anbefaler alle å komme seg ut, og oppleve arrangementene som foregår i Bodø i sommer. Og så er jeg veldig glad for alle som tok turen til Breivika og «Midsummer Mystery». Der ble det midtsommerfest med mat, aktiviteter, og en stor spesialskrevet utendørsforestilling som passet for alle aldre, sa direktør i Bodø2024, André Wallann Larsen.

Oversikt over alle arrangementene i sommer finner du her

Denne helgen har det skjedd mye i Bodø. Den 22. juni var det blant annet NM i landeveissykling, barneteater, 24-timersløp, en rekke forestillinger og utstillinger, foodtruck-festival og ikke minst Bodø2024s sesongåpning «Midsummer Madness»: En gratis utendørsfeiring i Breivika med lek, ild, teater, mat og masse moro. Med andre ord; mange tilbrakte sankthanshelga i Bodø!

Les mer om historien bak showet her

Disse tre var veldig fornøyde med popcorn. Foto: Andreas Almli/ Bodø Nu

Bodø Energi-standen trakk mye besøkende under hele arrangementet i Breivika Foto: Hans-Jacob Omre/ Avisa Nordland

Frivillige serverte rømmegrøt fra Arktisk Mat. Foto: Hans-Jacob Omre/ Avisa Nordland

Det gikk 200 liter med Bodø Energi-kaffe på noen få timer. Foto: Fredrik Stenbro/Bodø2024

Fiskene fra åpningsseremonien til kulturhovedstadsåret lå langs stien ned mot forestillingen av britiske Walk the Plank. Foto: Fredrik Stenbro/Bodø2024

Uganskråkene var skuespillerere fra Salten Friteater. Foto: Fredrik Stenbro/Bodø2024

Folkehavet fulgte spent med i sommersola. Foto: Fredrik Stenbro/Bodø2024

Tårnet ute på skilpaddeøya var spesialbygd for å ende opp som sankthansbål etter fyrverkeriet. Foto: Fredrik Stenbro/Bodø2024

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå