Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

a-ha har spilt inn musikkvideo i Bodø

Visste du at som generalsponsor til Bodø2024 bidrar Bodø Energi direkte til at ungdommer i Bodø får bygget viktig kompetanse innenfor kulturfeltet?

Bodø2024 er det største kulturprosjektet i Norge på over ti år, og det største i Nord-Norge noensinne. Hovedsatsningen i prosjektet er kompetansebygging blant de unge i samfunnet vårt. Et av de siste prosjektene er musikkvideoen til a-ha "I'm in", som ble spilt inn i Bodø-området høsten 2021. Bodø Energi er stolte over å kunne bidra til at unge talenter får utviklet seg og kan nå levere på internasjonalt nivå.

 Foto: BYRAA og Lasse Jangås

 Les mer her: Det er de unge det handler om

Se både Svømmelhallen Scene, Bodø domkirke og Sandhornøya i den splitter nye musikkvideoen her: 

 

Ungdommen som var med på settet laget selv en mini-dokumentar om opplevelsen, som i etterkant fikk Amandus-nominasjon. Her får du et innblikk i hvordan opplevelsen var for dem: 

 
Til høsten skal et nytt ungdomsteam lære mer verdifull kompteanse på lyd og lys. Denne gangen på settet til Hver gang vi møtes (HGVM) på Kjerringøy. Følg med for flere spennende oppdateringer!

 Foto: TV2

 
 
 
 
 
 Foto: TV2
 
 
 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå