Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bli med som frivillig i Bodø2024

Tirsdag 3. oktober inviterer Bodø2024 alle byens lag og foreninger til hyggelig treff i Frivilligforum ved Bodø VGS. Frivillighet i kulturelle arrangementer gir deg muligheten til å forme øyeblikk som vil vare livet ut. Oppdag den rike kulturarven som binder oss sammen i det arktiske!

Det blir nydelig mat fra hele verden, eksempler til inspirasjon fra lokal frivillighet, og mingling med andre engasjerte mennesker i nærmiljøet. Målet med kvelden? Å bli bedre kjent og inspirere hverandre frem mot 2024.

Arrangementet er gratis og åpent for alle med hjerte for frivillighet. Enten du brenner for idrett, barn og unge, integrering, musikkfestivaler, eller andre former for kultur. Hjelp oss å spre ordet, og kom gjerne flere fra samme organisasjon.

Har du lyst til å vise frem ditt prosjekt eller din organisasjon i form av et innlegg eller kulturelt innslag? Send en epost til: nicole.natalie.furnes@bodo2024.no

  • Sted: Kantina ved Bodø videregående skole

  • Ingen aldersgrense
  • Gratis inngang og servering
  • Dørene åpner kl 17.30
  • Arrangementet starter kl 18.00
  • Arrangementet er ferdig kl 20.00

Frivilligforum Bodø er et nettverk- og samarbeidsforum for, av og med Bodøs lag og foreninger. Frem mot 2025 vil Bodø2024 ta initiativ til flere jevnlige møtepunkter per år, med ulikt sosialt og faglig innhold.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå