Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Grønnåsen Idrettslag

Som en aktiv bydelsklubb, gir Grønnåsen IL et uvurderlig fritidstilbud til barn og unge i en rekke idretter som Fotball, allidrett, volleyball og Håndball

Bilde

Grønnåsen IL er ikke bare en idrettsklubb; det er et fellesskap som brenner for inkludering, positivitet, allsidighet, idrettsglede og trivsel. Med røtter dypt forankret i bydelen, har Grønnåsen IL vokst til å bli en bærebjelke for barn og ungdom som søker et sted hvor de kan utfolde seg, lære, vokse og mest av alt, ha det gøy.

Inkluderende: Klubben er dedikert til å være åpen for alle, uavhengig av bakgrunn eller erfaring. Med en varm og imøtekommende atmosfære, sørger Grønnåsen IL for at nye medlemmer føler seg velkomne fra første stund.

Positiv: Grønnåsen IL oppmuntrer til en positiv holdning, hvor medlemmene støtter hverandre og skaper et miljø der alle trives.

Allsidig: Klubben streber etter å tilby et bredt spekter av aktiviteter, slik at hvert individ finner noe som passer deres interesser og ferdigheter.

Idrettsglede: I hjertet av Grønnåsen IL ligger en dyp kjærlighet for idrett. Klubben tror på å fremme gleden ved sport, hvor trivsel og mestring går hånd i hånd.

Trivsel: Grønnåsen IL er et sted hvor alle skal trives. Gjennom felles aktiviteter, opplevelser og en kultur av respekt, skaper klubben et miljø hvor alle føler seg hjemme.

Med sitt slagord, "Vi skal gjøre Grønnåsen til et enda bedre sted å være", understreker Grønnåsen IL sin forpliktelse til samfunnet. Som en aktiv bydelsklubb, gir Grønnåsen IL et uvurderlig fritidstilbud til barn og unge. Dette er en innsats vi stolt støtter, fordi vi tror på kraften i et engasjert og inkluderende lokalsamfunn.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå