Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

BUA Bodø

Bodø Energi er partner til BUA Bodø. Gjennom samarbeidet ønsker vi å bidra til bedre folkehelse, mindre forskjeller og et lavere forbruk.

BUA er et nasjonalt nettverk som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Dette gjør de ved å gjøre det enklere for alle å låne utstyr til sport og friluftsliv. Ikke alle har nødvendig utstyr til skidagen med klassen eller en teltur på sommeren. Med BUA Bodø får Bodøværinger nå et bredere tilbud til å gjennomføre fysiske aktiviteter som inkluderer ski, telt, sykkel og snowboard - uten at de trenger å kjøpe alt utstyret selv.

I BUA kan du helt gratis låne det meste du trenger for å komme deg ut på tur eller invitere venner på moro i parken eller i hagen. De har både sommer- og vinterutstyr, som tursko, telt, lavvo og primus, langrennsski og skøyter. De har også SUP, kubb, frisbeegolf og andre utendørsspill. Hele utvalget finner du på www.bua.io/bua-bodo

Bua Bodø låner ut til alle; privatpersoner, lag og foreninger, skoleklasser eller barnehager. Du finner BUA i Lærmohjørnet - mellom Storgata 11 og 13, rett ved Bodø Røde Kors bruktbutikk.

Vil du bidra?

BUA trenger frivillige, praktiske menn og damer som kan hjelpe til med å ta vare på utstyret, og til å stå for utlån. Arbeidet foregår når det passer deg, men fortrinnsvis dagtid og lørdager. For å dekke en stadig økende etterspørsel og sikre utstyrskapasiteten søker BUA også etter flere partnere som vil være med på spleiselaget. Ved at flere deler på samme utstyr, minsker vi også overforbruk og klimaavtrykk.

Ønsker du å bli en BUA-partner eller vil vite mer om prosjektet, ta kontakt med på telefon: 941 32 753.

BUA Bodø drives av Bodø Røde Kors.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå