Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Bokseklubb

Boksing er en idrett som diskuteres i media med jevne mellomrom, men da som oftest relatert til profesjonell boksing, og gjerne med fokuset på de farlige sidene ved denne formen for toppidrett. Boksing er også barne- og ungdomsidrett, trim og mosjonstrening, idrettsglede og fellesskap.

Realiteten er at de færreste har noen gang satt sin fot i lokalene til en norsk bokseklubb, og har lite grunnlag for sine oppfatninger. Bodø Bokseklubb har siden oppstarten i 1986 gjort en stor innsats for barn og ungdom.

Klubbens stifter og en ildsjelene gjennom mange år, Jan Myhre, har ikke bare vært Bodø Bokseklubbs leder og hovedtrener i over tretti år – han er også et forbilde, en motivator, en reserve-pappa og en venn for alle som trenger det. Vi har siden 2001 hatt et godt samarbeid med klubben og vet at de tar godt vare på sine unge håpefulle og får de til å føle seg sett og verdsatt. Bodø Bokseklubb har også lagt til rette for trening av mennesker med Parkinson. et kjempetilbud som vi i Bodø Energi heier på!

Gå til Bodø Bokseklubb

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå