Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Bokseklubb

Det som virkelig skiller Bodø Bokseklubb fra andre bokseklubber er deres engasjement for lokalsamfunnet og deres innsats for å gjøre boksing tilgjengelig for alle

Bodø Bokseklubb er en klubb med dype røtter i Bodøs idrettshistorie. Klubben, som ble stiftet i 1986, har siden da vært en bauta innen boksing i regionen. Selv om boksing ofte diskuteres i media, spesielt med fokus på de potensielle farene ved profesjonell boksing, er det viktig å huske at boksing også er en barne- og ungdomsidrett, en kilde til mosjon, idrettsglede, og fellesskap.

Bodø Bokseklubb har gjort en bemerkelsesverdig innsats for barn og ungdom i over tre tiår. Klubbens stifter, Jan Myhre, har ikke bare vært klubbens leder og hovedtrener i over tretti år, men han har også vært en inspirasjon, motivator, og en støttespiller for alle medlemmene. Hans engasjement og dedikasjon har gjort klubben til et trygt og støttende miljø for alle som ønsker å utforske boksing som sport.

Det som virkelig skiller Bodø Bokseklubb fra andre bokseklubber er deres engasjement for lokalsamfunnet og deres innsats for å gjøre boksing tilgjengelig for alle. Bodø Bokseklubb har vært en premissleverandør av jenter som utøvere, trenere og ledere. Klubben har fostret opp en rekke Norgesmestre og landslagsutøvere i boksing

Vi i Bodø Energi har hatt gleden av å samarbeide med Bodø Bokseklubb siden 2001. Vi har sett førstehånds hvordan klubben tar vare på sine medlemmer, spesielt de unge, og sørger for at de føler seg sett og verdsatt. Klubben har også tatt initiativ til å tilby trening for mennesker med Parkinson, noe som er et utmerket tilbud som vi helhjertet støtter.

Gå til Bodø Bokseklubb

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå