Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Skateboardklubb

Bodø Skateboardklubb har i mange år stått som et fyrtårn i det norske skate-miljøet. Med ti frivillige i spissen, har klubben etablert seg som en av landets mest solide skateboardklubber.

 


Men hva er det som gjør denne klubben så spesiell?

1. Åpen for Alle: Klubben er kjent som Bodøs mest inkluderende fritidstilbud. Uavhengig av bakgrunn, utstyr eller tidligere erfaring, er alle velkomne. Dette skaper et mangfoldig og inkluderende miljø hvor alle kan føle seg hjemme.

2. Dedikerte Skatesesjoner: Klubben har satt av spesielle kvelder for ulike grupper. Enten det er "Jenteskate" for jenter fra ungdomsskolen og opp, "Kidskate" for de yngste, eller "Voksenskate" for voksne over 18 år (som for øvrig er gratis for studenter), sørger klubben for at alle har et tilbud som passer dem.

3. Utlån av Utstyr: For de som kanskje ikke har eget utstyr, er det ingen grunn til bekymring. Klubben tilbyr utlån av alt fra hjelmer til annet nødvendig utstyr, slik at alle kan delta.

4. Sosialt Samhold: Skating handler ikke bare om sporten, men også om samholdet. Klubben legger stor vekt på det sosiale, og oppmuntrer medlemmene til å skate sammen, uavhengig av alder, kjønn eller ferdighetsnivå.

5. Økonomisk Støtte: Klubben har valgt en inkluderende tilnærming også når det kommer til økonomi. I stedet for å kreve høy medlemskontingent og dugnadstimer, søker de støtte fra sponsorer. Dette sikrer at alle kan delta, uavhengig av økonomisk bakgrunn.

Vi i Bodø Energi er stolte over å ha vært en del av Bodø Skateboardklubbs reise. Vårt samarbeid med klubben har gitt oss innsikt i den utrolige innsatsen de legger ned for å skape et levende og inkluderende skate-miljø i Bodø. Vi ser frem til mange flere år med samarbeid og støtte til denne fantastiske klubben.

Besøk Bodø Skatboardklubb her.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå