Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Jazz Open

Bodø Jazz Open ble stiftet høsten 2010 av Jan Gunnar Hoff, Tore Johansen og Erik Johansen. Bodø hadde i 1921 en av landets aller første jazzgrupper: Bodø Jazz Band. Etableringen av Bodø Jazz Open (BJO) i 2011 markerte dermed et solid 90-års jubileum for rytmisk musikk og jazz i Bodø.

En åpen sjangerprofil

Som et ledd i BJO sin åpne genreprofil inviterte vi som vår første BJO-headliner i 2011 gruppa Focus, som regnes som et av historiens fremste progrock-band og stod bak klassikere som "Sylvia" og "Hocus Pocus" på 70-tallet. I 2012 presenterte vi en ny størrelse innen populærmusikken, gitaristen Larry Carlton som har samarbeidet med Steely Dan, Fourplay, Crusaders m.fl og må regnes som en av de mest innflytelsesrike studiogitarister noensinne. I 2013 hadde vi besøk av gitarlegenden Mike Stern, kjent fra en omfattende solokarriere og fra sitt samarbeid med bl.a Miles Davis og Blood, Sweat & Tears. BJO presenterte i 2014 Steve Gadd og norske LAVA, som to av headlinerne. I 2015 hadde vi åpningskonsert med vår største artist sålangt: Jan Garbarek Group.

Bodø Energi er stolt samarbeidspartner med Bodø Jazz Open!

Besøk Bodø Jazz Open på deres nettside.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå