Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Kirkens Bymisjon

Kirkens Bymisjon sin visjon er at alle mennesker i Bodø skal oppleve respekt, omsorg og rettferdighet. I Bodø møter vi mennesker som på ulike måter strever med livet.

Mange viser åpent sin sårbarhet på gata gjennom rus, ensomhet eller psykiske plager. Gjennom arbeidstiltak, åpne kafeer, væresteder og aktivitetshus hjelper vi mennesker å takle en vanskelig hverdag. For mange er dette starten på en bedre livssituasjon.

Bodø Energi har i mange år hatt et tett og verdifullt samarbeid med Kirkens Bymisjon i Bodø. Gjennom dette samarbeidet har Bodø Energi bidratt til flere av Kirkens Bymisjons prosjekter, som "Skattkammeret", "Ren By", og "Gakk Gakk Racet".

Skattkammeret:
Dette er et lavterskeltilbud hvor folk kan levere inn og hente utstyr til sport og fritidsaktiviteter helt gratis. Målet er å gi alle barn og unge muligheten til å delta i fritidsaktiviteter, uavhengig av familiens økonomi. Skattkammeret er et viktig tiltak for å bekjempe barnefattigdom og bidra til inkludering.

Ren By:
Kirkens Bymisjon jobber for å holde byen ren og pen. Gjennom "Ren By" initiativet tilbyr de en frivillig støtteordning hvor man kan abonnere på fjerning av "herreløst" søppel. Dette inkluderer alt fra snusposer, sneiper til knust glass. Ikke bare bidrar dette til en renere by, men det gir også dagsarbeid til flere av Kirkens Bymisjons deltakere. Dette arbeidet gir dem en følelse av mestring, verdighet, og livsglede.

Gakk-Gakk Race: 
Hver år forvandles Nordland Kultursenter en søndag i juni til en arena for spenning, moro og solidaritet. Kirkens Bymisjon Bodø, i samarbeid med Bodø Energi, inviterer alle til det årlige Gakk Gakk-Race, en unik konkurranse som kombinerer lek med veldedighet.

Forestil deg hundrevis av fargerike bade-ender som svømmer nedover Bodøelv. Hver and er nummerert, og spenningen stiger når de nærmer seg målstreken. Den første anden som krysser linjen vinner førstepremien, men dette er mer enn bare en konkurranse. Det er en anledning for familier å komme sammen, nyte vakre omgivelser, og støtte et viktig formål.

Inntektene fra Gakk Gakk-Race går direkte til prosjekter som gir mening og støtte til mennesker i rus- og gatemiljøet i Bodø. Dette arrangementet er en påminnelse om at vi alle kan bidra til å gjøre en forskjell i vårt lokalsamfunn.

Gjennom vårt samarbeid med Kirkens Bymisjon skal vi bidra til at Kirkens Bymisjon kan fortsette med å hjelpe mennesker med å takle en vanskelig hverdag gjennom arbeidstiltak, åpne kafeer, væresteder og aktiviteter.

Besøk Kirkens Bymisjon sin nettside.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå