Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Kirkens Bymisjon

Kirkens Bymisjon sin visjon er at alle mennesker i Bodø skal oppleve respekt, omsorg og rettferdighet. I Bodø møter vi mennesker som på ulike måter strever med livet. Mange viser åpent sin sårbarhet på gata gjennom rus, ensomhet eller psykiske plager. Gjennom arbeidstiltak, åpne kafeer, væresteder og aktivitetshus hjelper vi mennesker å takle en vanskelig hverdag. For mange er dette starten på en bedre livssituasjon.

Gjennom vårt samarbeid med Kirkens Bymisjon skal vi bidra til at Kirkens Bymisjon kan fortsette med å hjelpe mennesker med å takle en vanskelig hverdag gjennom arbeidstiltak, åpne kafeer, væresteder og aktiviteter. Vi vil spesielt bidra til prosjekter som SkattkammeretRen By og Gakk Gakk Race.

 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå