Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Østre Skytterlag

Skyting som sport er inkluderende og universell. Om du er en nybegynner som akkurat har oppdaget gleden ved å skyte, eller en veteran som har et helt liv til sporten, er det en plass for deg.

Bestemorenga surret av liv under LS2022 Foto:Per-Inge Johnsen/Forsvaret


I Bodø Energi heier vi på alle som engasjerer seg for et levende lokalsamfunn, og derfor gikk vi inn som samarbeidspartner til Bodø Østre Skytterlag før landsskytterstevnet i 2022. Etter Landskytterstevnet inngikk vi en ny samarbeidsavtale med BØS med formål å bidra til et lavterskel fritidstilbud til unge og voksne.

Skyting som sport er inkluderende og universell. Uavhengig av om du er en nybegynner som akkurat har oppdaget gleden ved å skyte, eller en veteran som har dedikert et helt liv til sporten, er det en plass for deg. BØS legger vekt på dette prinsippet, og ønsker å fremme skyting som en sport for alle.

Landskytterstevnet er Norges største skytearrangement og i tillegg et av Norges største idrettsarrangementer. I 2022 ble det arrangert Landskytterstevnet i Bodø, og BØS hadde omtrentlig 15.000 besøkende. Landskytterstevnet arrangeres hvert år som et åpent norgesmesterskap, hvor skytterne skyter både felt og baneskyting med rifle. Menn og kvinner i alle alderstrinn fra 11 til 90 år deltar på stevnet, og begge kjønn konkurrerer sammen i alle disipliner. BØS og byen Bodø har lang tradisjon med å arrangere og være vertskap for LS, og det er niende gang stevnet går av stabelen i Bodø. Vi var stolte samarbeidspartnere for Landskytterstevnet i Bodø 2022.

Besøk Bodø Østre Skytterlag på deres Facebook-side.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå