Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Landskytterstevne i Bodø 2021 med Bodø Østre Skytterlag

Bilde av signering landskytterstevne mellom Bodø Energi Kraftsalg og BØS

Vi gikk inn som første store sponsor av Landskytterstevne i Bodø. Det var god stemning etter signering av avtalen, her med Jan Erik Åsheim og Thor Arne Tobiassen fra Bodø Østre Skytterlag (BØS), og Ole Angellsen og Svetlana Hansen fra Bodø Energi Kraftsalg.

Landskytterstevnet er Norges største skytearrangement og i tillegg et av Norges største idrettsarrangementer. I 2022 arrangeres Landskytterstevnet i Bodø, og BØS regner med omtrentlig 15.000 besøkende. I Bodø Energi heier vi på alle som engasjerer seg for et levende lokalsamfunn, og derfor støtter vi idrett, kultur og frivillighet. Derfor har vi gått inn som det første store samarbeidspartneren til BØS og Landskytterstevnet i Bodø 2022.
 

"Vi er kjempetilfreds! Vi er avhengige av tre pilarer for at dette skal fungere; frivillighet, kommunen og næringslivet. At dere er med gir oss et kjempeløft!"

- Thor Arne Tobiassen i Bodø BØS.
 

Landskytterstevnet arrangeres hvert år som et åpent norgesmesterskap, hvor skytterne skyter både felt og baneskyting med rifle. Menn og kvinner i alle alderstrinn fra 11 til 90 år deltar på stevnet, og begge kjønn konkurrerer sammen i alle disipliner. BØS og byen Bodø har lang tradisjon med å arrangere og være vertskap for LS, og det er niende gang stevnet går av stabelen i Bodø. 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå