Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Alpinklubb

Et strålende eksempel på hva lokalsamfunnet kan oppnå med felles innsats. Som en barne- og ungdomsidrettsklubb har klubben en stolt historie og en lysende fremtid.

Bare 15 minutter fra Bodø sentrum, ligger Skarmoen Alpinpark. Med en bakke på 700 meter, betjent av en toppmoderne Doppelmayr tallerkenheis bygget i 2020-21, gir parken en fantastisk skikjøringserfaring. Fra toppen av bakken kan skiløpere nyte en fantastisk utsikt før de tar den utfordrende nedfarten. For de som trenger en pause, tilbyr varmestuen en koselig atmosfære med en kafé og skiutleie.

Drevet av Bodø Alpinklubb, er Skarmoen Alpinpark et vitnesbyrd om hva et lokalsamfunn kan oppnå med felles innsats. Klubben er ikke bare et sted for skikjøring, men også et sted hvor barn og unge kan lære, vokse og utvikle sine ferdigheter i en støttende og inkluderende atmosfære.

Historien bak Skarmoen Alpinpark 
Skarmoen har røtter som går langt tilbake i tid. Opprinnelig et tillegg til Skistubakken, har Skarmoen gjennomgått mange transformasjoner. Fra å være hjemmet til B&OI slalom, til å bli en del av dagens moderne bakke som krysser de historiske bakkene, har Skarmoen alltid vært et sentralt punkt for skientusiaster i Bodø. Sesongen 2021/2022 markerte en ny æra for Skarmoen med en ny trase, en moderne heis, et utvidet snekanonanlegg og et nytt lysanlegg. Dette har gjort det mulig for skiløpere å nyte både slalåm og storslalåm, samt en av Nord-Norges beste jibbeparker

Dugnadsånden i Bodø Alpinklubb
Kjernen i Bodø Alpinklubb er dens dedikerte medlemmer og foreldre. Hele Skarmoen-anlegget drives på ren dugnad, og denne ånden strekker seg også til de sportslige aktivitetene. Foreldre fungerer som trenere, gir opplæring, forbereder barna for konkurranser, og bidrar til driften av anlegget. Dette inkluderer alt fra cafedrift til heisvaktordningen. Når klubben arrangerer renndager, er det alltid et behov for flere hender på dekk, og foreldrene trer villig frem.

Gå til Skarmoen Alpinpark

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå