Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Golfsenter

I samarbeid med Bodø Energi ønsker Bodø Golfsenter å skape en pulserende atmosfære i lokalmiljøet, en plass hvor både unge og eldre kan komme sammen og dele sin lidenskap for golf.

Bodø Golfsenter og Bodø Energi Kraftsalg inngår partnerskap

Bodø Golfsenter er ikke bare et vanlig golfsenter; det er et av Norges fremste steder for golfentusiaster. Med en investering i fem toppmoderne TrackMan golfsimulatorer – den samme teknologien som brukes av PGA-proffene – setter senteret en ny standard for golfopplevelser. Disse simulatorene gir en nesten virkelighetsnær opplevelse, med en nøyaktighet som er intet mindre enn imponerende. Uavhengig av værforhold, kan du forbedre svingen din, delta i turneringer eller bare ha en hyggelig runde golf med venner i verdenskjente baner.

Selv om senteret er åpent døgnet rundt, hele året, er det fra oktober til mai at magien virkelig skjer. I denne perioden inviterer Bodø Golfsenter til Vintertouren, hvor både lokale og besøkende kan delta i turneringer og klubbmesterskap på noen av verdens mest kjente golfbaner, alt dette midt i Bodø sentrum.

Bodø Energi, som en stolt samarbeidspartner, spiller en avgjørende rolle i å sikre at Bodø Golfsenter fortsetter å være et samlingspunkt for alle aldre, og bidrar til å holde golfens flamme brennende i Bodø.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå