Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Golfsenter

Bodø Golfsenter og Bodø Energi ønsker å lage liv i lokalmiljøet for både unge og eldre.

Bodø Golfsenter og Bodø Energi Kraftsalg inngår partnerskap

Bodø Golfsenter har et av landets råeste tilbud for golfinteresserte. De har investert i fire stk. TrackMan golfsimulatorer, den samme simulatoren som de fleste PGA-proffene bruker. Simulatoren leverer kirurgisk presisjon i verdenskjente omgivelser. Her kan du trene på putten eller spille turneringer med venner, uansett vær og klima.

Senteret har åpent alle døgn gjennom hele året, men hovedsesongen går fra oktober til mai. Da kan Bodøværinger og besøkende meske seg med Vintertouren, turneringer og klubbmesterskap på frodige baner over hele verden. Midt i Bodø sentrum.

Bodø Energi er stolt samarbeidspartner til og bidrar til at Bodø Golfsenter kan fortsette å tilby aktiviteter til ung og eldre.