Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

FC Hulløy Bodø

Med en visjon om å være den beste utviklingsklubben i Bodø-regionen etter Bodø/Glimt, har FC Hulløy Bodø satt seg som mål å holde barn og ungdom aktive og hjelpe dem med å nå sitt høyeste potensiale, enten innen futsal eller fotball.


FC Hulløy Bodø, stiftet i 2004, er en klubb med dype røtter i Bodø-regionen. Historien strekker seg tilbake til da den startet som et vennelag med en idé om å forene Kjøpsvik og Drag gjennom idrettsaktivitet. Offisielt stiftet i 2010, har klubben vokst til å bli en av de mest anerkjente futsal- og fotballklubbene i regionen. 

Klubben legger stor vekt på kontinuerlig utvikling av spillere og tilbyr en rekke aktiviteter som fremmer tekniske, taktiske, og motoriske ferdigheter. Dette sportslige engasjementet er forankret i klubbens filosofi om å utvikle spillere til å nå sitt høyeste potensiale. Ved å være tro til denne filosofien, jobber klubben for å tilrettelegge for at hver enkelt spiller får utvikle seg på sitt nivå, samtidig som de respekterer og behandler alle spillere ulikt innenfor det sportslige rammeverket.

Sportslig sett har FC Hulløy Bodø oppnådd betydelige prestasjoner. A-laget spiller i Eliteserien i futsal, mens fotballaget nylig rykket opp til 4. divisjon. Klubben har også juniorlag i både fotball og futsal, samt fire lag i yngre årsklasser i futsal. I 2022 trakk de over 2000 tilskuere til sine kamper, noe som vitner om klubbens popularitet og innflytelse i regionen.

Klubbens sterke tilstedeværelse på sosiale medier vitner om deres moderne tilnærming til kommunikasjon og engasjement. De oppfordrer engasjerte foreldre og frivillige til å bidra til klubbens vekst og utvikling. Uten de frivillige hadde det ikke vært noen klubb, og deres innsats er uvurderlig for klubbens suksess.

Med en sterk tro på verdier som respekt, ydmykhet, og omsorg for hverandre, fortsetter FC Hulløy Bodø å sette standarden for idrettsklubber i regionen. Klubben er et levende eksempel på hvordan sport kan være en kraft for positiv endring, samhold, og fellesskap i et lokalsamfunn.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå