Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Travlag

Bodø Travlag, kjent som "Norges artigste travlag", er et pulserende samlingspunkt for hesteentusiaster i Bodø.

Vi sponser Bodø Travlag og mange andre lokale lag og foreninger.

Bodø Travlag er en inkluderende og hyggelig gjeng med plass til både store og små.

Plassert i naturskjønne omgivelser på Bestemorenga i Bodø, finner du travlagets hjemmebane. Den 10. juli 2011 markerte en historisk dag for klubben da den nye 1000 meter lange banen ble offisielt åpnet. Med fanfare, feiring og entusiasme ble tre års hardt arbeid og en investering på omtrent 23 millioner kroner feiret. Dette anlegget representerer ikke bare en betydelig investering, men også en viktig milepæl i klubbens historie.

Bodø Travlag, kjent som "Norges artigste travlag", er et pulserende samlingspunkt for hesteentusiaster i Bodø. Med en stolt medlemsbase på 274 og 71 imponerende starthester ved inngangen til 2020, har travlaget sin posisjon i travsporten.

Men det stopper ikke der. I 2011 ble publikum også introdusert for et splitter nytt publikumsbygg og et funksjonærtårn. Med 40 påselingsbokser allerede på plass, har klubben ambisjoner om å utvide ytterligere så snart økonomien tillater det. I tillegg er det satt i gang arbeid med en treningsløype ved Svartnes, strategisk plassert i nærheten av travbanen.

Bodø Travlag arrangerer hvert år Bodø Energiløpet i juli

Bodø Travlag er også stolt av sin aktive ponnigruppe. Med dedikerte treninger og veiledning fra dyktige ponniinstruktører som Katharina Brorsgård og Merethe Edvardsen, får unge ryttere muligheten til å utforske og utvikle sin lidenskap for sporten.

Bodø er også hjem til to profesjonelle travtrenere. Gry Kanstad, basert på Mulstrand, og Morten Carlsen fra Soløya, begge bidrar med sin ekspertise og kunnskap for å forme neste generasjon av travtalenter.

Samlet sett er Bodø Travlag mer enn bare en klubb; det er et fellesskap av lidenskapelige individer som deler en kjærlighet for hestesporten., her kan du ta kontakt med gruppa på facebook. Selv beskriver de seg som "Norges artigste travlag" og vi kan bekrefte at det er snakk om en skikkelig hyggelig gjeng!

Vi sponser Bodø Travlag!

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå